صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح سقوط دولت سوریه شکست خورده است/آمریکا به دنبال برقراری صلح نیست

۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷:۰۱
کد خبر: ۲۲۲۲۰۱
یک تحلیلگر سیاست خارجی آمریکا طی مقاله ای نوشت که آمریکا با حمایت از گروه های مسلح در مبارزه با دولت سوریه شکست خورده است و باید خود را از بحران این کشور خارج کند.
به گزارش گروه بین الملل به نقل از اسپوتنیک، «انیا جوزا» طی یادداشتی در پایگاه نشنال اینترست نوشت: آمریکا با حمایت از گروه های مسلح در مبارزه با دولت بشار اسد شکست خورده است، و باید خود را از بحران سوریه بیرون خارج کرده و این کار را به روسیه واگذار کند.

وی در ادامه می نویسد: این انتخاب خوبی برای آمریکا نیست ولی به بهترین نحو منافع آمریکا را در این جنگ تضمین می کند؛منطق این استدلال بسیار ساده است و آن این است که آمریکا از یک استراتژی ناقص برای حل بحران در سوریه که از منافع اصلی این کشور به شمار نمی رود استفاده کرده است؛سیاست آمریکا ایجاد صلح نیست بلکه به تأخیر انداختن خشونت ها به نفع منافع خود است.

انیاجوزا در ادامه می افزاید: سیاست ما در سوریه از یک نقص ذاتی رنج می برد و آن اینکه آمریکا از ابتدا برکناری دولت بشار اسد را شرط صلح در سوریه عنوان کرده بود ولی در مبارزه با دولت بشار اسد از گروه هایی استفاده کرد که خود ماهیت ضد آمریکایی داشتند.

جوزا اضافه کرد که باید اشاره کرد که آمریکایی ها این حقیقت را نادیده گرفته اند که آنچ واشنگتن آن را مخالفان میانه رو می نامد ودر پی حمایت از آنان برای مقابله با تروریست هاست باعث یک رسوایی بزرگ برای پنتاگون است وقتی که وزارت دفاع آمریکا مجبور می شود اعلام می کند که با یک برنامه ای با هزینه 500 میلیون دلاری تنها توانسته تعداد اندکی را آماده جنگ علیه داعش کند.

علاوه بر این دولت آمریکا با حمایت از معارضان اعتراضات کوچک در سوریه را به یک جنگ خونین کشانده است که باعث بی خانمان شدن هزاران نفر شده است.

به اذعان این تحلیلگر آمریکایی دخالت گسترده نظامی این کشور در سوریه گزینه مناسبی نیست و از طرفی حفظ وضعیت کنونی نیز ایده خوبی نیست زیرا باعث ایجاد یک بن بست در درگیری سوریه می شود.

وی سه نفع را در این کار برای آمریکا برمی شمارد؛در وهله اول این کار فرصتی را دراختیار واشنگتن قرار می دهد تا از یک درگیری که نتوانسته در آن پیروز شود بیرون آید و با در نظر گیری حضور فعال آمریکا در عراق و افغانستان این امر می‌تواند یک تصمیم هوشمندانه برای آمریکا باشد.

دومین فایده این اقدام برای آمریکا، به اذعان این تحلیلگر وادار کردن یک رقیب بزرگ مانند روسیه است تا به تنهایی بار این مسئولیت را به عهده بگیرد و شکست احتمالی در این کار به نامش ثبت شود و سومین نفع این است که با توجه به عزم دولت بشار اسد در مبارزه با گروه های تروریستی و در دست گرفتن کنترل امور، آمریکا می تواند از این فرصت استفاده کند و زحمات جنگ و تلفات ناشی از آن‌ را به دولت سوریه واگذار کند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *