صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعضای کنگره آمریکا: تحریم "پاکستان" عواقب خوبی ندارد

۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲:۰۱
کد خبر: ۲۲۰۷۹۳
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
اعضای کنگره آمریکا هشدار دادند متهم کردن پاکستان به حمایت از تروریسم و تحریم این کشور در شرایط حساس فعلی عاقبت خوبی ندارد.
به گزارش سرویس بین الملل اعضای کنگره آمریکا هشدار دادند که متهم کردن پاکستان به حمایت از تروریسم و تحریم این کشور در شرایط حساس فعلی می‌تواند به معنای آتش گشودن این کشور به سمت خودمان باشد که عاقبت خوبی ندارد.
 
به گزارش داون، کمیته روابط خارجی کنگره آمریکا که «باب کروکر» سناتور جمهوری خواه ریاست آن را برعهده دارد، در جلسه مشترک اخیر با اساتید دانشگاه ها و کارشناسان و تحلیل گران برجسته و اعضای اندیشکده های مختلف با موضوع همکاری های پاکستان و آمریکا ، ضمن بحث و تبادل نظر درباره این موضوع، احتمال اعمال تحریم علیه پاکستان به دلیل آنچه برخی مقام های آمریکایی 'عدم مبارزه موثر پاکستان با برخی گروه های تروریستی' می نامند، نیز مورد بحث قرار گرفت.
 
پرفسور دانیل مارکی استاد دانشگاه جان هاپکینز آمریکا در این جلسه به عنوان یکی از مخالفان تحریم پاکستان گفت: سیاست گزاران و تصمیم سازان آمریکا باید قبل از هرگونه اقدام احتمالی برای تحریم پاکستان، باید توضیح دهند که این تحریم ها چگونه می‌تواند به نفع آمریکا باشد.
 
وی افزود: کسانی که به تحریم پاکستان فکر می‌کنند باید این احتمال و امکان را هم در نظر داشته باشند که اعمال سخت گیری، تحریم و فشار علیه پاکستان، تشدید تنش‌ها میان اسلام آباد و واشنگتن و از بین رفتن تمایل پاکستان برای انجام هرگونه همکاری و اقدام سازنده برای آمریکا را در پی خواهد داشت.
 
وی افزود:رئیس جمهوری بعدی آمریکا ممکن است نسبت به دولت باراک اوباما، رویکرد سخت گیرانه تری در قبال پاکستان اتخاذ کند.
 
مقام های دولتی و کنگره آمریکا بارها و بارها پاکستان را متهم به تبعیض در مبارزه با تروریسم دانسته و مدعی هستند که پاکستان در برخورد با گروه های تروریستی مانند «شبکه حقانی» به طور جدی و موثر برخورد نمی کند.
 
تابی دالتون مدیر موسسه بین المللی صلح کارنگی در این زمینه گفت: آمریکا باید به دنبال راه هایی برای متقاعد کردن پاکستان نسبت به محدود کردن فعالیت های هسته‌ای این کشور باشد.
 
از زمانی که پاکستان به سمت سلاح هسته ای روی آورده است، آمریکا تلاش چندانی برای کنترل فعالیت‌های هسته ای پاکستان انجام نداده است.
 
این خبر در حالی منتشر می‌شود که چندی پیش «مارک تونر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: به تلاش پاکستان برای مبارزه با تروریسم اطمینان داریم و در صدد تحریم کردن این کشور نیستیم.
 
تونر گفت: واشنگتن و اسلام‌‌آباد هنوز برای جنگ مبارزه با تروریسم متحد یکدیگر هستند.
 
وی افزود: مبارزه با تروریسم به نفع پاکستان و افغانستان همچنین منطقه است و تا نتیجه نهایی این جنگ دشوار در کنار اسلام‌آباد خواهیم بود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *