صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

44 درصد شهرهای کشور تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند

۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۲۲۰۶۶۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در بخش فاضلاب یک مقدار طرح های مدرن فاضلاب را دیر شروع کرده ایم و در حال حاضر حدود ۴۴ درصد از جمعیت شهری کشور تحت پوشش شبکه های مدرن فاضلاب هستند.
به گزارش گروه اقتصاد ، حمید رضا جانباز درخصوص بهره‌مندی شهرهای کشور از طرح‎‌های مدرن توزیع آب اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 99.5 درصد از جمعیت شهری ایران تحت پوشش شبکه های مدرن توزیع آب هستند و در بیش از 1100 شهر کشور خدمات آب و فاضلاب ارائه می دهیم.
 
وی افزود: کیفیت آب و شاخص های بهداشتی ایران بر اساس استاندارهای بین المللی به صورت روزانه توسط وزارت بهداشت مانیتور می شود و آزمایشگاههای متعددی داریم که انواع آزمایشهای معتبر برای سنجش کیفیت آب در این آزمایشگاهها انجام می شود.
 
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه "استانداردهای توزیع آب در شهرها برای روستاهای کشور نیز در نظر گرفته شده"، گفت: در حال حاضر 74 درصد جمعیت روستایی کشور از نعمت آب شرب سالم برخوردارند و در طی برنامه 5 ساله توسعه ششم این عدد به بیش از 92 درصد خواهد رسید.
 
وی ادامه داد: در بخش فاضلاب یک مقدار طرح های مدرن فاضلاب را دیر شروع کرده ایم و در حال حاضر حدود 44 درصد از جمعیت شهری کشور تحت پوشش شبکه های مدرن فاضلاب هستند.
 
جانباز تعداد تصفیه خانه های فاضلاب کشور را 160 تصفیه خانه اعلام کرد و گفت: در یک برنامه ریزی منسجم جمعیت تحت پوشش فضالبا در کشور قرار است به بیش از 50 درصد ارتقا یابد.
 
وی افزود: البته بر اساس تعاریف بانک جهانی، بیش از 99 درصد از جمعیت کشور از سامانه های بهداشتی جذب فاضلاب برخورداند اما عمدتاً از چاههای جذبی استفاده می کنند.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: در ایران بیش از 57 درصد تأمین آب شرب از آبهای زیرزمینی و مابقی از آبهای سطحی صورت می گیرد و مشکلاتی را در خصوص تأمین آب سالم در کشور داریم که عمده این مشکلات به بحث تغییر اقلیم و خشکسالی باز می گردد.
 
وی ادامه داد: بیش از 15 سال است که درگیر مسئله خشکسالی و افت شدید بارش ها شده ایم و مشکلاتی در بخش آب داریم که بخشی از آن به اضافه برداشت ها از منابع زیرزمینی و سطحی، بخشی به آلودگی منابع آبی کشور و بخشی به تعرفه های آب و فاضلاب مربوط می شود که این تعرفه ها جوابگوی هزینه های تعمیرات، نگهداری و توسعه آن نیست.
 
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه "ایران نیازمند سرمایه گذاری در بخش زیرساختهای آب است"، گفت: در زمینه موضوعاتی چون بازچرخانی ساب فاضلاب به عنوان یک منبع جدید آبی، حذف آلایندها از جمله فلزات سنگین، نمک زدایی و انتقال آب به مناطق کم آب و استفاده مطلوب‌تر از آبهای توزیعی با کاهش آب بدون درآمد ورود کرده ایم و با وجود اینکه تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه ها انجام شده، نیازمند استفاده از دانش روز جهانی در تعامل با مجامع بین المللی و جذب سرمایه هستیم.
 
جانباز با ابراز امیدواری نسبت به گسترش همکاری های ایران و انجمن جهانی، اذعان داشت: ما پیشنهاد کردیم که مرکز منطقه ای IWA در ایران تشکیل شود و امیدواریم که با شکل گیری تعاملات چندجانبه بتوانیم از ظرفیت های موجود به بهترین وجه بهره بگیریم.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *