صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توجه به صنایع دستی، زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم می‌کند

۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۵:۰۱
کد خبر: ۲۲۰۱۷۲
دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد کشور گفت: یکی از مهمترین بخش‌هایی که می‌تواند زمینه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی را فراهم کرده و سبب ایجاد اشتغال و کسب درآمد پایدار شود، توجه به بخش صنایع دستی و هنرهای بومی و محلی است.
به گزارش گروه سیاسی ،حجت الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی در آیین افتتاح نمایشگاه «چلچراغ هنر» در شهرستان شهرضا، اظهار داشت: علما و حکما و فرزانگان میراث‌های ماندگار و کهن کشور ما هستند که باید قدر و ارزش آنها را بدانیم و برای معرفی آنها به نسل‌های بعد تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه شهرستان شهرضا از دیرباز مهد پرورش عالمان و بزرگان هنری بوده، افزود: مسئولان این شهرستان وظیفه دارند برای معرفی این افراد و ایجاد زمینه‌های لازم برای انتشار آثار آنها تلاش کنند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در شهرستان شهرضا شهدای بزرگی همانند شهید همت وجود دارند که تنها متعلق به این شهرستان نیستند، تمامی ملت ایران و مسلمانان جهان باید استراتژی جنگ را در مکتب این شهید بزرگ بیاموزند.

وی با تأکید بر لزوم معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان شهرضا، اظهارداشت: باید از موقعیت بین راهی این شهرستان بهترین استفاده را کرده و این شهرستان را به دیگران معرفی کنیم.

حجت الاسلام ارباب سلیمانی صنایع دستی را از دیگر قابلیت‌های منحصر به فرد شهرستان شهرضا دانست و افزود: این صنایع ریشه در تاریخ و فرهنگ غنی مردم این شهرستان داشته و به عنوان بخشی از فرهنگ و تمدن آنها شده است، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف فرصت مناسبی است تا این ظرفیت و توان بالقوه به دیگران معرفی شود.

وی تصریح کرد: باید با استفاده از برگزاری دوره‌های آموزشی، صنایع دستی را به دیگران آموزش داده و زمینه رشد و شکوفایی آن در آینده را فراهم کنیم.

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: یکی از مهمترین بخش‌هایی که می‌تواند زمینه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی را فراهم کرده و سبب ایجاد اشتغال و کسب درآمد پایدار شود، توجه به بخش صنایع دستی و هنرهای بومی و محلی است.

وی با تأکید بر لزوم ایجاد و توسعه کارگاه‌های زودبازده در بخش صنایع دستی و هنر سفال و سرامیک، گفت: دولت باید با اعطای تسهیلات کم بهره و دارای اقساط بلندمدت به صاحبان این کارگاه‌ها از آنان حمایت کند زیرا این کارگاه‌ها زمینه انتقال ارزش‌ها و هنر ماندگار کشور را به نسل‌های بعد فراهم می‌کند.

حجت‌الاسلام ارباب سلیمانی با تأکید بر لزوم ایجاد بازارچه صنایع دستی در شهرستان شهرضا، اظهار داشت: ایجاد یک بازارچه دائمی برای نمایش و فروش صنایع دستی در شهرستان امکان مناسبی است تا دیگران نیز با علوم و صنایع و هنرهای اصیل شهرضا آشنا شده و زمینه ترویج آن را فراهم کنند.

وی گفت: مسئولان باید تلاش کنند که ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهرستان شهرضا را به دیگران معرفی کنند و یکی از اقدامات مؤثر برای این منظور، تأسیس بازارچه صنایع دستی شهرستان است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *