صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هر کس به اندازه قدرت قلمش مسوول است

۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸:۳۴
کد خبر: ۲۲۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان این که، هر فرد نویسنده‌ای به اندازه توان قلم و استعدادش در راستای روشن نگاه داشتن چراغ حقیقت، مسوول است، گفت: قدرت بیان و قلم را باید در راه حق و حقیقت به کار ببندیم.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان این که، هر فرد نویسنده‌ای به اندازه توان قلم و استعدادش در راستای روشن نگاه داشتن چراغ حقیقت، مسوول است، گفت: قدرت بیان و قلم را باید در راه حق و حقیقت به کار ببندیم.

به گزارش ، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، با تاکید بر لزوم تکریم نویسندگان، اظهار کرد: شخص نویسنده باید مورد تکریم و تقدیر قرار گیرد. البته باید برای رفع مشکلات نویسندگان و اهالی قلم تدبیری اتخاذ کرد.
این چهره فرهنگی – سیاسی کشور با بیان این که: بنده به عنوان نماینده مجلس و مسوولان دیگری نظیر آقای صالحی در معاونت فرهنگی، وظیفه ای نسبت به توسعه کتاب خوانی و احترام به نویسندگان داریم، اذعان کرد: البته در عین حال، همگی وظیفه‌ای هم نسبت به حق و حقیقت داریم. اگر خدا موهبتی عطا کرده تا اندیشه‌ای را بیان کنیم باید افق دیدمان خیلی وسیع‌تر از بررسی کیفیت جوایز باشد.

حداد عادل، با اشاره به این که از نخستین روزهای تاسیس انجمن قلم عضو آن بوده است، ادامه داد: به علت وجود مشغله‌های فراوان فرصت ارتباط مستمر و منظم را با این مجموعه نداشتم البته در فرهنگستان هم گوشه‌ای از امور ما مربوط به زبان و ادبیات فارسی می شود اما جنس کار ما متفاوت است .
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در ادامه با اشاره به جنایات صهیونیست ها علیه مردم بی گناه و بی پناه غزه، گفت: شصت و اندی سال از تکرار این فاجعه می گذرد.شما ببینید در عراق و افغانستان و سوریه چه می کنند. از سوی دیگر انقلابی به پا شده که روی پای خود ایستاده است اما ببینید با این انقلاب چه می‌کنند. از تحریم و تهدید و هزار فشار دیگر گرفته تا سخنانی که مطرح می‌کنند ولی همه ما وظیفه داریم چراغ حقیقتی که به دست امام خمینی روشن شده و امروز رهبر انقلاب آن را به دست دارد و شهدا با خون خود روشن نگاه داشته‌اند را روشن‌تر کنیم.
حداد عادل در ادامه با تاکید بر این که، هر فرد نویسنده ای به اندازه توان قلم و استعدادش در راستای روشن نگاه داشتن چراغ حقیقت، مسوول است، گفت: قدرت بیان و قلمی که خداوند به ما هدیه داده است را باید در راه حق و حقیقت به کار ببندیم.

این نماینده مجلس اشاره ای هم به 8 سال جنگ تحمیلی داشت و ادامه داد: پس از جنگ تحمیلی که 8 سال به طول انجامید دشمنان ما متوجه شدند که باید ریشه اعتقادات را در نسل جوان به خشکانند و همان شد که تهاجم فرهنگی را آغاز کردند تا آن جا که امروزه در تمامی زمینه‌ها شاهد تهاجم فرهنگی هستیم.
وی با تاکید بر این که، کار اهل قلم، تنها نوشتن نیست، افزود: بسیاری از عرصه‌های فرهنگی محتاج اهل قلم‌اند. در سینما این فیلمنامه است که تسلیم تاثیر سینما می‌شود. یک فیلمنامه و نمایشنامه خوب در هنر نمایش به نمایش قوت می‌دهد حتی در فیلم‌های مستند هر جایی که قرار است اندیشه به دیگران منتقل شود ما محتاج اهالی قلم هستیم.
حداد عادل، جلوه معمولی قلم را در کتاب خواند و با اشاره به این که، جلوه قلم، محدود به کتاب نمی‌شود، ادامه داد: هرچه نویسندگان متعهد و معتقد تقویت و تکریم شوند جبهه فرهنگ و هنر نیز در تمامی عرصه‌ها تقویت خواهد شد.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که، جایگاه انجمن قلم را تشریفاتی نمی‌دانم، انجمن قلم را با توجه به سلامت بدنه‌ای و اخلاص آن در خدمت انقلاب دانست و افزود: این انجمن می‌تواند نوقلمان را از نوجوانی شناسایی و تعلیم و تربیت و صاحبان قلم را تکریم کند که یک نمونه تکریم نمادین آن را در این محفل شاهدیم. این مراسم می تواند میان صاحبان قلم که معتقد به انقلاب، اسلام و توحید هستند همبستگی ایجاد کند.
مراسم پایانی دوازدهمین دوره جایزه قلم‌زرین، روز گذشته 14 تیرماه همزمان با روز هنر در تالار مهر حوزه هنری از ساعت 17:00 با حضور سید‌عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر ارشاد و غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان فارسی برگزار شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *