صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قرارداد پتروشیمی کیان با لینده آلمان فعال شد

۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۵:۰۱
کد خبر: ۲۱۹۶۱۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
قرارداد اعطای دانش فنی و مهندسی پایه شرکت پتروشیمی کیان با شرکت لینده آلمان فعال شد.
به گزارش گروه اقتصاد ، محمدصادق فاضلی، مدیرعامل مجتمع پتروشیمی کیان، گفت: با توجه به فعال شدن قرارداد ما با شرکت لینده سه هفته است که پیمانکار کار مهندسی را آغاز کرده است.

وی گفت: قرارداد اعطای دانش فنی و مهندسی پایه کارخانه الفین، بوتادین، استخراج بنزن و هیدرودی آلکیلاسیون شرکت پتروشیمی کیان با شرکت آلمانی لینده با اعتبار ٣٤ میلیون و ٩٦٠ هزار یورو مرداد ماه  به امضا رسید.

مدیرعامل مجتمع پتروشیمی کیان توضیح داد: این قرارداد شامل اعطای دانش فنی و مهندسی پایه کارخانه الفین، بوتادین، استخراج بنزن و هیدرودی آلکیلاسیون شرکت پتروشیمی کیان است.

بر اساس این گزارش، شرکت لینده، بزرگترین تولیدکننده گازهای صنعتی در جهان است، سهام گروه لینده، در همه بازارهای بورس اوراق بهادار موجود در آلمان، از جمله بورس فرانکفورت، معامله می‌شود. این شرکت همچنین در فهرست بازار بورس زوریخ ذکر شده است. شرکت لینده، با توجه به میزان قیمت سهام، در فهرست ۳۰ شرکت اول شاخص دکس، قرار گرفته است.

شرکت پتروشیمی کیان در سال ۱۳۹۱ با هدف اجرای طرح الفین ۱۲ در زمینی به مساحت ۷۸ هکتار در فاز دوم منطقه ویژه پتروشیمی عسلویه تأسیس شد.
الفین دوازدهم به طور یک مجتمع الفین- آروماتیک به همراه واحدهای پایین دستی با ظرفیت تولید سالانه هفت میلیون و ٤٧٨ هزار تن محصولات میانی و نهایی است که بزرگترین مجتمع متمرکز پتروشیمی در جهان به شمار می آید.

این طرح شامل واحدهای پیش تفکیک خوراک مایع، آروماتیک، الفین، اتیل بنزن، آلفا الفین، پروپیلن اکساید و بوتادین است که تولید انواع محصولات از خانواده آروماتیکها، زایلینها و صنایع پایین دستی اتیلن را در برمی‌گیرد.

مقدار خوراک سالانه پیش‌بینی شده در این طرح بیش از ٤,٥ میلیون تن، شامل سه هزار تن میعانات گازی از محل فازهای ۴ و ۵ و ٩٠٠ هزار تن اتان از محل فازهای ۱۳ و ۱۴ میدانهای گازی پارس جنوبی و همچنین ٣٥٠ هزار تن C۳+ از الفینهای پنجم و یازدهم و ٣٤٠ هزار تن برش سبک از آروماتیک چهارم است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *