سرعت، دقت و شفافیت از مزایای الکترونیکی شدن ابلاغها است
انصاری گفت: الکترونیکی شدن ابلاغ ها خدمت جدید نیست بلکه خدمات قبلی در بستر فضای جدید ارائه می شود تا با مزیت های مختلفی همچون سرعت، شفافیت، دقت و کاهش نارضایتی مردمی، خدمات به مردم ارائه شود.
انصاری ادامه داد: دستگاه قضایی در راستای روزآمدی، خدمات مختلفی را به مردم ارائه می دهد که هر یک از این خدمات برای گسترش خدمات به مردم است تا اقشار مختلف بتوانند خدمات را با سهولت بیشتری دریافت کنند.
وی افزود: استان قزوین به واسطه زیرساخت های خوبی که دارد مورد اعتماد قرار گرفته در نتیجه در دستگاه قضا به عنوان استان پایلوت اجرای طرح ابلاغ الکترونیک انتخاب شده است.
رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: این خدمت در راستای تحقق منویات رهبری و اجرای سیاست های ارتقای خدمت در دستگاه قضایی است تا مردم بتوانند در بستر بهتری خدمات را دریافت کنند.
وی اعلام کرد: الکترونیکی شدن ابلاغها خدمت جدید نیست، بلکه خدمات قبلی در بستر فضای جدید ارائه میشود تا با مزیتهای مختلفی همچون سرعت، شفافیت، دقت و کاهش نارضایتی مردمی خدمات به مردم ارائه شود.
در ادامه نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهارداشت: خداوند متعال هدف از بعثت انبیا را در چند جای قرآن مطرح کرده که در هر جا یک مورد را برجسته کرده است به طوری که در سوره نحل آیه 36 آمده است در هر امتی فرستادهای داشته ایم همه اینها وجه مشترک رسالت شان دعوت به عبادت و بندگی بوده و اینجا بندگی برجسته شده است.
آیت الله عبدالکریم عابدینی ادامه داد: در سوره حدید آیه 25 آمده که پیامبران را همراه با کتاب ها و ابزار و امکانات فرستادیم، برای اینکه زمینه فراهم کنند تا مردم با اراده خود و تحولات درونی و معنوی اقامه قسط کنند.
وی اضافه کرد: اگر انسان ها در بندگی و عبادت حرکت کنند آماده می شوند خود اهل قسط باشند، اگر مردم با ترس و شلاق و الزام به قسط وادار شوند کرامتی باقی نمی ماند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: بنابراین این سامانه ای که برای آن این مراسم برقرار شده است در واقع زمینه سازی تسهیل دسترسی مردم به نیازشان است و زمینه ای فراهم کردید که سرعت می بخشد به کار و این یک ابزار است و هدف این است که قسط اجرا شود ومردم امنیت را ببینند و خروجی آن آسودگی خاطر مردم باشد.
وی اعلام کرد: حضرت ابراهیم (ع) هم وقتی پیش بینی و چشم انداز شهر مکه را بیان می کنند ابتدا از امنیت و سپس از نان و آب مردم صحبت می کنند؛ بنابراین قبل از اینکه شهری بنا کنیم و بعد از آن و در همه لحظات باید به اینکه مردم احساس امنیت داشته باشند، توجه کنیم.
آیت الله عابدینی یادآورشد: در واقع این احساس امنیت خواسته خدا است و خداوند متعال می خواهد بندگانش احساس ترس و وحشت نکنند و در نظام جمهوری اسلامی هم مردم باید با خیال آسوده حق شان را دیده و دعاگوی نظام و خادمان نظام باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *