صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رتبه آموزش و پرورش ایران در دنیا

۱۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۱۸۸۴۰
معاون وزیر آموزش و پرش رتبه ایران را از نظر شاخص های آموزشی اعلام کرد.
به گزارش گروه جامعه ، علی زرافشان در همایش سواد آموزی که به مناسبت روز جهانی سوادآموزی ۲۰۱۶ در مدرسه دارالفنون برگزار شد، اظهار کرد: کارکرد آموزش و پرورش در دنیا انتقال تجربیات گذشته و امروز برای ساختن آینده است در آموزش و پرورش ما باید علاوه بر کارکردهای فردی، کارکردهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را به دانش آموزان منتقل کنیم.
 
وی افزود: بر اساس سندچشم انداز ۱۴۰۴ ایران باید رتبه اول را در منطقه داشته باشد و همانطور که می دانید توسعه و پیشرفت هر کشور در گرو کارکرد آموزش و پرورش است به همین منظور است که مقام معظم رهبری در دیدارشان با فرهنگیان فرمودند که آموزش و پرورش آن کانون اساسی برای خلق دنیای آینده است بنابراین باید در این زمینه تلاش مستمر داشته باشیم .
 
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بر اساس آمارهایی که در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ بین ۱۴۰ کشور بررسی شده است ایران رتبه ۷۴ را داشته و در تقسیم بندی بین کشورهایی است که از نظر توسعه اقتصادی در حال پیشرفت است و خوشبختانه در دولت یازدهم توانسته ایم این رتبه بندی را افزایش دهیم.
 
وی گفت: ما در حوزه سلامت آموزش ابتدایی با پوشش ۹۸.۴ درصد توانسته ایم رتبه چهاردهم را کسب کنیم که این نشان از سرمایه گذاری خوب در این زمینه دارد اما در مورد محتوای آموزشی رتبه ما ۴۷ است که باید در این زمینه سرمایه گذاری کنیم. درمورد شاخص تکنولوژی علیرغم این که برخی مدارس هوشمند شده است که با کسب امتیاز ۳.۲ رتبه ۹۹ را به خود اختصاص دادیم و از نظر کیفیت آموزش و پرورش با کسب امتیاز ۴.۲ در رتبه ۶۰ قرار داریم.
 
زرافشان ادامه داد: دردوره متوسطه با پوشش ۸۶.۳ درصد به رتبه ۸۲ رسیدیم و در زمینه مدیریت مدارس با امتیاز ۳.۹ در رتبه ۹۱ قرار داریم در زمینه شاخص دسترسی به اینترنت امتیاز ما ۳.۲ است که رتبه ما ۱۲۰ شده است. اگر بخواهیم در همه زمینه ها رشد پیدا کنیم و توسعه منابع انسانی را داشته باشیم باید نقاط ضعف خودمان را پوشش دهیم تا به شاخص های جهانی نزدیک شویم.
انتهای پیام/


نظرات بینندگان
بی نام
|
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۹
در مدارس ما معدل 18 به بالا دارند ولی اگه یک دیکته از آنها بگیری 5 هم نمی گیرند. حالا بماند ریاضی. برادر ارجمند قبول کنن که جزء آخرینها هستیم تا دنبال درمان بگردیم.
ناشناس
|
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۸
رتبه بسیار پایینی است
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *