صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معرفی سربازان دارای سابقه اعتیاد به کمپ‌های درمانی

۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۳:۴۸
کد خبر: ۲۱۷۸۸۳
رئیس مرکز مشاوره فرمانداری آمار و پشتیبانی شمال شرق ارتش گفت: سربازان به صورت خود معرف به کلینیک‌ها و مراکز ترک اعتیاد معرفی می‌شوند.
به گزارش گروه جامعه ؛ غلامرضا روحی امروز 15 شهریور ماه در حاشیه همایش علمی-آموزشی «بررسی راهکارهای مداخلات روانشناختی اعتیاد و تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های نظامی و انتظامی» و در جمع خبرنگاران، در خصوص مشمولان سربازی که پیش از ورود به پادگان سابقه اعتیاد داشتند، عنوان کرد: در راستای کاهش آسیب‌های اعتیاد برای سربازانی که در گذشته معتاد بوده و در حال حاضر درمان شده و برای خدمت به پادگان‌ها مراجعه می‌کنند، همچنین سربازانی که با سابقه اعتیاد وارد پادگان‌ها می‌شوند برنامه‌های ویژه‌ای داریم به عنوان مثال برای این دسته از سربازان جلساتی تحت عنوان گروه درمانی تشکیل می‌دهیم تا از اعتیاد دوباره آنان پیشگیری شود.

وی ادامه داد: همچنین سربازانی که در حال حاضر اعتیاد دارند در کلینیک‌ها و کمپ‌های اعتیاد بستری شده و اقدامات لازم برای ترک کردن مواد مخدر برای آنان صورت می‌گیرد. 

روحی یادآور شد: این افراد در فضای خود معرف خدمات دریافت کرده و پس از درمان نیز با حضور در جلسات گروه درمانی به آنان مشاوره می‌دهیم زیرا اعتقاد داریم سربازخانه‌ها و پادگان‌ها دانشگاه‌هایی هستند که جوانان باید از آن عبور کنند و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا این افراد با یک کارنامه خوب خدمت خود را به پایان برسانند.

رئیس مرکز مشاوره فرمانداری آمار و پشتیبانی شمال شرق با بیان اینکه ارتش چند سالیست که در حوزه پیشگیری از اعتیاد برای کارکنان وظیفه، خانواده‌های این افراد و حتی مردم عادی اقدامات خوبی را انجام داده است، اظهار کرد: اکنون 10 ماه است که خدمات خود را در سطح استان افزایش داده‌ایم.

وی در خصوص ارائه خدمات به سربازان نیز، عنوان کرد: سربازان هنگام ورود به پادگان‌ها از نظر جسمی و روحی غربالگری می‌شوند و تست‌های مرتبط با این موضوعات برای آنان انجام و خدمات درمانی و مشاوره‌ای لازم ارایه می‌شود. 

وی همچنین از تجهیز تمام آسایشگاه‌های ارتش به کتابخانه‌های مجهز خبر داد و افزود: این سربازان می‌توانند در اوقات فراغت از این امکانات استفاده کنند و در کنار این اقدامات یک خط ویژه مشاوره نیز راه‌اندازی شده تا سربازان هنگام نیاز به خدمات مشاوره‌ای تماس داشته باشند.

وی با بیان اینکه سلسله همایش‌های لبخند زندگی در پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی با همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این همایش‌ها اساتید، روان‌شناس و کارشناسان امور اجتماعی برای مجموع کارکنان وظیفه، کادر و خانواده‌های آنان مباحث و نکاتی را به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد و طلاق مطرح می‌کنند.

مسعود هنربخش، معاون پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان رضوی نیز در این همایش، اظهار کرد: اجرای مدل اجتماع‌محور پیشگیری از اعتیاد می‌تواند دوباره در پادگان‌ها فعال شود.

وی با بیان اینکه سال 85 برای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه به مراکز نظامی ورود پیدا کرده‌ایم، عنوان کرد: به دلیل حساسیت‌های مراکز نظامی ورود و اجرای برنامه در این فضاها کار سختی است با توجه به اینکه رویکردهای گذشته پاسخگو نبود رویکرد جدیدی برای پیشگیری از اعتیاد در مراکز نظامی تعریف شد. 

معاون پیشگیری بهزیستی استان ادامه داد: این رویکرد به عنوان رویکرد اجتماع‌محور با هدف مقتدرسازی نیروهای نظامی آغاز و به مدت بیش از یک سال ادامه پیدا کرد، اما به دلایلی به یک باره متوقف شد.

هنربخش با بیان اینکه طرح پیشگیرانه اجتماع‌محور طرحی تاثیرگذار برای محیط‌های نظامی بود، خاطرنشان کرد: این طرح متعلق به نیروهای نظامی بود که امیدواریم با توجه به تاثیرات آن و با حمایت‌های بهزیستی دوباره اجرایی شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *