صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"قابلی پلو" غذایی سنتی افغانستان با آوازه‌ای فراملی

۲۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۵:۰۲
کد خبر: ۲۱۷۶۰۰
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
قابلی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که در بسیاری از مناطق افغانستان، آسیای مرکزی و بخش‌هایی از ایران طبخ می‎شود.
به گزارش سرویس بین الملل قابلی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی افغانستان است که در بسیاری از مناطق افغانستان و رستوران‎های این کشور طبخ می‎شود.
 
هنر آشپزی بازتابی از سنت‌ها، آداب و رسوم و نحوه پذیرایی در کشورها و قومیت‌های مختلف است و در این بین آشپزی در افغانستان با آشپزی در ایران، آسیای مرکزی و پاکستان اشتراکات فراوانی دارد.
 
ابتدا این غذا بیشتر در شمال افغانستان رایج بود و ارمغان هنر آشپزی ترک‌تباران این کشور محسوب می‎شود.
 
نام قابلی پلو در کشورهای آسیای مرکزی و بخش‌هایی از ایران نامی آشنا بوده و بسیاری از مردم مناطق یاد شده، این غذای معروف را به شیوه‌های مختلف طبخ می‌کنند.
 
محبوبیت این غذا سبب شد که به مرور راه خود را به بسیاری از مناطق افغانستان و رستوران‎های سایر ولایات این کشور نیز باز کند.
 
اکنون غذای یادشده به شیوه‌های مختلف در بسیاری از رستوران‎های افغانستان طبخ می‎شود و در فهرست غذاهای پرفروش این کشور جای گرفته است.
 
مواد لازم برای تهیه قابلی پلو عبارتند از: برنج دانه بلند، گوشت گوسفند، روغن، خلال پوست نارنج، خلال هویج فرنگی، خلال پسته و بادام، هل، زعفران، کشمش پلویی و شکر.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *