تولید خاویار و میگو در کشور 50 درصد رشد کرد
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران از پیش بینی افزایش 50 درصدی میزان تولید خاویار پرورشی و میگو طی سال جاری در کشور خبر داد.
وی همچنین از افزایش 50 درصدی تولید میگو نسبت به پارسال خبر داد و اظهارداشت: پارسال میزان تولید میگو 12 هزار تن بود که امسال به 18 هزار تن خواهد رسید.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان گفت: پارسال 230 هزار تن انواع ماهیان گرم آبی و سردآبی در ایران تولید شد که پیش بینی میشود امسال نیز به همین میزان ماهی در سطح مملکت تولید شود.
وی در ادامه از افزایش 50 درصدی تولید خاویار پرورشی طی سال جاری در کشور خبرداد و افزود:پارسال هزار و 200 کیلوگرم خاویار پرورشی در ایران تولید شد که پیش بینی میشود امسال این میزان به هزار و 500 تا هزار و 600 کیلوگرم برسد.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در واکنش به تفاهم سازمان شیلات با سازمان محیط زیست برای تولید ماهی تیلاپیا در کشور بیان داشت: سازمانهای شیلات و دامپزشکی با راهاندازی پرورش تیلاپیا در چند مزرعه به بهانه فعالیتهای تحقیقاتی قصد نوعی فرار به جلو و تطهیر واردات این ماهی به کشور را دارد.
قاسمی با بیان اینکه مجوزهای واردات تیلاپیا از سوی دولت صادر میشود، گفت: واردات تیلاپیا به شدت بر مدار افزایشی است.
وی همچنین با اشاره به اینکه حمایت از تولید باید سرلوحه کار سازمان شیلات و دامپزشکی قرار گیرد، اظهارداشت: ظرفیتهای خوبی برای تولید انواع ماهی در کشور فراهم شده است بنابراین میطلبد مسئولان حمایت جدی از تولید داخلی داشته باشند.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران با بیان اینکه میگو، ماهیان خاویاری و کپور جزو گونههایی است که حمایت نمی شود ، افزود: با وجود تمام این مسائل پرورش گونه جدید ماهی در کشور چه سودی دارد؟
وی در ادامه شرایط تولید ماهیان خاویاری و قزلآلا را در کشور مطلوب ندانست و اظهار داشت: ایران خاستگاه خاویار است اما در حال حاضر چین به بزرگترین تولیدکننده این ماهی تبدیل شده است.
ارسلان قاسمی تصریح کرد: ایران حتی از اسپانیا نیز در زمینه پرورش ماهیان خاویاری عقب مانده است.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با تاکید بر اینکه واردات تیلاپیا آسیب جدی به تولید قزلآلا زده است، ادامه داد: ایران جزو سه کشور برتر دنیا در تولید قزلآلا است.
وی تصریح کرد: درباره تولید تیلاپیا در کشور نگرانیهای زیست محیطی زیادی وجود دارد و تولید این ماهی به صلاح نیست.
قاسمی در پایان اظهارداشت: برخی سازمانهای دولتی با پرورش تیلاپیا در داخل قصد توجیه واردات این ماهی را دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *