صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم قانونمند کردن تهیه غذای حلال در کشور

۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶:۲۵
کد خبر: ۲۱۷۳۸۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه همه کالاها و خدمات باید با روش های شرعی تهیه شوند، گفت: این کار باید به صورت قانونمند صورت گیرد.
به گزارش گروه اقتصاد ، محمدرضا نعمت زاده با اشاره به اهمیت قانونمند کردن تهیه غذا، گفت: باید ضوابطی برای ارائه به مجامع بین المللی در رابطه با ذبح شرعی، غذا و محصولات حلال تهیه کنیم که مراحل مربوط به این کار طی شده و به تصویب مجمع ذیربط در رابطه با کشورهای اسلامی رسیده است.
 
وی ادامه داد: بر این اساس، شرایط فقه شیعه اثنی عشری مورد قبول عام قرار گرفت و برای ما نیز الگو شد.
 
نعمت زاده تصریح کرد: درست است که ایران کشوری اسلامی است و همه کالاها و خدمات باید با روش های شرعی تهیه شوند، ولی این کار باید به صورت قانونمند صورت گیرد زیرا کالا و خدمات ایرانی علاوه بر داخل کشور، به مسلمانان کشورهای دیگر نیز عرضه می شود.
 
وی اظهارداشت: با توجه به اینکه دستگاه های مختلف در این زمینه فعالیت دارند، دولت بنا بر پیشنهاد وزارت صنعت با تشکیل شورای سیاست گذاری در این بخش موافقت کرد و نشست های این شورا در حال برگزاری است.
 
وی با بیان اینکه در دومین نشست شورای سیاست گذاری راهبردی تجارت حلال، دستورالعمل مربوط به این مسئله مصوب می شود، گفت: امیدواریم بتوانیم در دنیا به عنوان کشوری که انواع کالا و خدمات حلال را در سطح بین المللی عرضه می کند، مطرح شویم.
 
وزیر صنعت با تأکید بر نقش سازمان استاندارد در تدوین استانداردهای مربوط به تجارت حلال، گفت: بحث حلال فقط به غذا ختم نمی شود، بلکه در مورد لوازم بهداشتی و آرایشی، مسائل شیمیایی، خدمات رفاهی و گردشگری و همچنین پروازهای حلال نیز مطرح است.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *