صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگاه تعهدی جایگزین درآمدزایی در واگذاری‌های دولت

۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۱۷۳۵۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس کل سازمان خصوصی سازی از فروش بنگاههای دولتی، ساماندهی سهام عدالت، جایگزینی نگاه تعهدی بجای درآمدزایی در واگذاریها، وصول مطالبات معوق و سرسیدشده و بازرسی ویژه از شرکتهای واگذار شده بعنوان مهمترین برنامه های این سازمان برای پیگیری و اجرا یاد کرد.
به گزارش گروه اقتصاد ، پوری حسینی با اشاره به نگاه تعهدی جایگزین درآمدزایی در واگذاری‌های دولت گفت: در سالی که گذشت 84 شرکت دولتی به ارزش کل پایه 112 هزار و 569 میلیارد ریال برای واگذاری قیمتگذاری شدند.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی با اشاره به این که سال گذشته اقدام به عرضه 230 بنگاه به ارزش 137 هزار و 987 میلیارد ریال کردیم افزود: از این تعداد، 48 شرکت به ارزش 37 هزار و 329 میلیارد ریال به فروش رسید.

وی همچنین با اشاره به این که از واگذاری‌های انجام شده در سال گذشته، حدود 81 درصد واگذاری‌ها به ارزش 30 هزار و 60 میلیارد ریال فروش سهام به عموم مردم بوده است گفت: در مجموع از زمان تاسیس سازمان خصوصی سازی در سال 80 تاکنون، 1418 هزار و 256 میلیارد ریال سهم دولتی واگذار شده که از این میان 1026 هزار و 448 میلیارد ریال تا پیش از دولت یازدهم بوده است و 391 هزار و 809 میلیارد ریال نیز مربوط به دولت یازدهم بوده که 38 درصد کل واگذاریها در 15 سال گذشته را دربرمی گیرد.

پوری حسینی در ادامه با اشاره به تاثیر فضای پسابرجام بر روند واگذاریهای دولت اذعان داشت: در این مدت اقدامات مناسبی توسط سازمان خصوصی سازی در راستای بازاریابی و جذب سرمایه خارجی انجام شده است، به طوری که در دوران پسابرجام جلسات مشترکی را با سرمایه گذارانی از کشورهای ایتالیا، لبنان، آلمان، هند، مجارستان، ژاپن، هند و روسیه جهت معرفی فرصتهای سرمایه گذاری به خارجیان داشته ایم.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی همچنین در خصوص تکالیف قانونی این سازمان در راستای نظارت بر عملکرد شرکتهای در حال واگذاری و واگذار شده تصریح کرد: اقداماتی مانند ثبت تغییر اساسنامه، فروش، اجاره، ترهین و توثیق داراییها، اخذ تسهیلات بانکی، ثبت افزایش سرمایه، ثبت مصوبات مجامع عمومی شرکتها و ثبت صورتجلسات هیات مدیره از جمله اقداماتی است که شرکتهای در حال واگذاری و واگذار شده باید با کسب اجازه از سازمان خصوصی سازی نسبت به انجام آنها اقدام کنند.

وی در خصوص برنامه های آتی این سازمان نیز گفت: فروش بنگاههای دولتی باقیمانده، ساماندهی سهام عدالت، جایگزینی نگاه تعهدی بجای درآمدزایی در واگذاریها، وصول مطالبات معوق و سرسید شده و بازرسی ویژه از شرکتهای واگذار شده به صورت بلوکی از مهمترین اقدامات این سازمان در سالجاری برای پیگیری و اجرا هستند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *