صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همکاری امنیتی ایران با سایر کشورها در دو بخش "فنی" و "اخباری"/با پیشنهادات مالی سنگین هم نتوانستند مردم ایران را جذب کنند

۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴:۲۰
کد خبر: ۲۱۵۵۹۵
دسته بندی‌: سیاست
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری میان سرویس های اطلاعاتی انتقال تجربیات در دو بخش فنی و اخباری صورت می گیرد که ایران نیز تا به امروز در بخش اطلاعات اخباری همکاری مستمری را با کشورهای همسایه داشته است.
محمد حسن آصفری عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی ، درباره اظهارات معاون وزیر اطلاعات مبنی براینکه کشورهای اروپایی خواهان ارتباط با ایران در زمینه اطلاعاتی هستند، اظهار کرد: اینگونه اظهارات مقامات اروپایی به خوبی روشن کننده این موضوع است که دایره اشراف اطلاعاتی و امنیتی ایران بسیار بالا بوده است و سبب شده است تا آنها خواهان برقراری همکاری با ایران شوند.

وی با اشاره به نحوه شکل گیری گروه تروریستی داعش توسط آمریکایی ها تاکید کرد: شکل گیری داعش و جریانات تکفیری یک ترفند و حرکتی بود که از سوی آمریکایی ها صورت گرفت.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: آمریکایی ها در سال 2003 و 2006 که زمان حمله به عراق بود تعدادی از نیروهای تندرو که در زندان ابو غریب عراق زندانی بودند آزاد کرد روندی که سبب شد جریانات تروریستی داعش با حضور این عناصر افراطی شکل گیرد.

آصفری با بیان اینکه تعداد زندانیان آزاد شده از سوی آمریکا 500 نفر بود گفت: فرماندهان اولیه گروه های تکفیری در این بین این زندانیان حضور داشتند روندی که سبب شد علی رغم اشراف اطلاعاتی سرویس های جاسوسی آمریکا و توانمندی بالای آنها کشورهای مختلف جهان را متعجب کند.

وی با بیان اینکه این افراد آزاد شده دارای گرایش های تند بودند افزود: این افراد به سادگی از زندان های عراق آزاد شدند و آمریکایی ها هم چیزی از این موضوع بازگو نکردند.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اوج حضور و فعالیت جریانات تکفیری در زمان حضور نیروهای آمریکایی در عراق بود تاکید کرد: این موضوع سبب شد تا قدرت این جریانات افزایش پیدا کند و آنها با برپایی تور گردشگری در سراسر جهان و به خصوص اروپا برای خود نیرو جذب کنند.

آصفری با اشاره به اینکه هدف آمریکایی از تشکیل گروه های تروریستی این بود به اهداف خود   دست پیدا کنند گفت: آنها در صدد بودند با حضور در کشورهایی همچون ایران، لبنان و سوریه به اهداف خود که ناامن کردن منطقه یکی از آنها محسوب می شود دست پیدا کنند.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: این که تا به امروز جریانات تکفیری و تروریستی نتوانسته اند در جمهوری اسلامی به اقدامی دست بزنند مهمترین علتش این است که بزرگترین آیتم دفاعی در ایران ملت هستند. به گونه ای که مردم ایران هنوز بعد از گذشت 37 سال از انقلاب اسلامی به نظام و دولت علاقه مند هستند و تکفیری ها نتوانستند در بین آنها نفوذ کند.

آصفری تصریح کرد: حتی پیشنهادات مالی سنگین جریانات تروریستی نتوانسته باعث جذب مردم ایران در این گروه ها شود و اگر موارد جزئی هم مطرح شده با درایت مجموعه اطلاعاتی ما رصد شده است.

وی خاطرنشان کرد: در باب همکاری اطلاعاتی میان ایران و کشورهای منطقه نیز باید به این موضوع اشاره کنم که جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان همکاری های اطلاعاتی با کشورهای همسایه برای ایجاد ثبات در منطقه بوده است.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه ایران بارها اعلام کرده است که آمادگی همکاری اطلاعاتی با کشورهای همسایه در جهت مبارزه با داعش را دارد، گفت: اگر جمهوری اسلامی ایران تجربیات اطلاعاتی خود در اختیار کشورهای همسایه قرار دهد دیگر حضور غربی ها و به خصوص آمریکایی ها در منطقه احساس نخواهد شد از این رو شاهدیم که دولتمردان آمریکایی در باب همکاری سرویس های اطلاعاتی ایران و دیگر کشورها همواره کارشکنی می کند.

آصفری افزود: در بحث همکاری میان سرویس های اطلاعاتی انتقال تجربیات در دو بخش فنی و اخباری صورت می گیرد که ایران نیز تا به امروز در بخش اطلاعات اخباری همکاری مستمری را با کشورهای همسایه داشته است.

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: ما در بخش ارائه اطلاعات فنی نیز درخواست هایی را داشته ایم از این رو می توانیم در این راستا در کشورهای همسایه و به خصوص جبهه مقاومت همکاری مستمری داشته باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *