بهره برداری از طرح آبرسانی نخستین شهرک تخصصی دارویی کشور
با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت طرح آبرسانی شهرک تخصصی _دارویی برکت در ساوجبلاغ استان البرز به بهره برداری رسید.
به گفته محمد رضا نعمت زاده افزایش صادرات غیر نفتی، تبدیل ایران به یکی از قطب های دارویی، کاهش قابل توجه هزینه داروها به ویژه برای بیماران خاص ، صرفه جویی ارزی قابل توجه و تقویت اقتصاد دانش بنیان از مهم ترین اهداف ساخت این شهرک تخصصی است که با راه اندازی آن برای 6 هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد.
گفتنی است تاکنون 4 شرکت دارویی در این شهرک مستقر شد و قرارداد 15 شرکت داخلی و خارجی نیز امضا شد.
وزیر صنعت،معدن و تجارت همچنین در نشستی با حضور فعالان صنعتی استان البرز مراحل توسعه طرح منطقه ویژه اقتصادی ری نیز مورد بررسی قرار داد.
ایجاد 230 هزار فرصت شغلی جدید تولیدی و صنعتی
وزیر صنعت ،معدن و تجارت که به عنوان معین دولت در راس هیاتی در آخرین روز از هفته دولت به استان البرز سفر کرد ، در نشست شورای اداری استان البرز گفت: از ابتدای روی کار آمدن دولت تدبیر و امید تاکنون بیش از 9 هزار واحد صنعتی و تولیدی ساخته و راه اندازی شد و بیش از 6 هزار طرح توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی نیز به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و تلاش برای اجرای منویات ایشان افزود: در قالب طرح رونق تولید تاکنون به بیش از 5 هزار واحد تولیدی و صنعتی کوجک و متوسط تسهیلات اعطا شده است.
محمد رضا نعمت زاده با بیان اینکه بیش از 80 هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط در کشور فعال است و 40 درصد اشتغال را به خود اختصاص داده است گفت: احیا ورونق واحدهای راکد و نیمه راکد و حمایت از واحدهای فعال از برنامه های مهم وزارت صنعت،معدن و تجارت است.
وی هم چنین به تعهد 1.6 میلیارد دلاری سرمایه گذاری خارجی در کشور بعد از توافق برجام اشاره و تصریح کرد: این تعهدات در هیات عالی نظارت بر سرمایه گذاری خارجی امضا شد و بخشی از آن نیز در هفته دولت امسال در قالب طرح های مختلف محقق شد.
وزیر صنعت ،معدن و تجارت سهم 36 درصدی بخش صنعت ، معدن و تجارت را در تولید ناخالص ملی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: 1.7 از رشد اقتصادی 3 درصدی کشور در سال 93 مربوط به صنعت ،معدن و تجارت است.
وی بر اهمیت ایجاد بازار مناسب برای تولید کنندگان تاکید کرد و افزود: با توجه به موقعیت استراتژیک ایران و دسترسی به راه های بین المللی باید علاوه بر بازار داخلی ، به بازار خارجی نیز توجه ویژه داشته باشیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *