صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کادر اجرایی دولت قوی و هماهنگ نیست/ قدرت مديريتی بعضی از وزرای اقتصادی قابل قبول نیست

۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲:۵۹
کد خبر: ۲۱۵۳۶۷
سلامتی گفت: براي موفقيت يك دولت دراموراقتصادي سه عمل اساسي لازم است؛ برنامه، كادر اجرايي قوي و هماهنگ و سوم نظارت پيگير؛ درباره كادر اجرايي قوي و هماهنگ، دولت اشكال جدي دارد بعضي از وزراي اقتصادي نه ازقدرت مديريتي قابل قبولي برخوردارند و نه از بينش مناسب براي اجراي برنامه‌ها.
به گزارش ، روزنامه «آرمان امروز» با محمد سلامتي، وزيركشاورزي دولت رجايي و فعال سياسي اصلاح‌طلب، به گفت‌وگو پرداخته است كه در ادامه مي‌خوانيد.

به نظر من اگر اصلاح‌طلبان بخواهند براي روحاني شرطي قائل شوند تاكيد بر از بين بردن اين نقطه ضعف‌هاست. البته حمايت اصلاح‌طلبان بخشي از قضيه است و بخش مهم‌ترحمايت بدنه جامعه است كه آقاي روحاني براي كسب آن بايد به هشدارهايي كه اصلاح‌طلبان به وي مي‌دهند توجه جدي كند.

با وجود روند تدريجي در مسير بهبود اقتصاد بازهم نمي‌توان ضعف دولت را در مسائل اقتصادي انكار كرد. چراكه دولت بهتر از اين مي‌توانست در امور اقتصادي عمل كند. لذا مخالفان دولت گرچه غلو مي‌كنند اما بيراه هم نمي‌گويند.

درباره كادر اجرايي قوي و هماهنگ دولت اشكال جدي دارد بعضي از وزراي اقتصادي نه ازقدرت مديريتي قابل قبولي برخوردارند و نه از بينش مناسب براي اجراي برنامه‌ها. ضمنا با هم نيز هماهنگ نيستند و همين موجب مي‌شود كه گاهي در مقابل هم موضع انتقادي بگيرند و اساسا چرا بايد مديران دولت به ويژه در اقتصاد عليه يكديگر موضع بگيرند! اما درباره نظارت كه بايد از سوي خود رئيس‌جمهور انجام شود تا جايي كه من اطلاع دارم و قراين نشان مي‌دهد اين كار به شكل مستمر و دقيق صورت نمي‌گيرد.

علاوه بر همه اينها دولتمردان كمتر به پيشنهاد‌ها و انتقادات توجه مي‌كنند كه اين خود يك نقطه ضعف بزرگي است. به عنوان نمونه خود من در اوايل آغاز كار دولت آقاي روحاني پيشنهادي را درباره احياي صنايع كوچك و متوسط كه در زمان دولت قبلي صدمات جدي ديده‌اند براي معاون اول فرستادم و در آن مكانيزمي را براي اين كار مطرح كرده بودم. اين پيشنهاد براساس تجارب كشورهاي ديگر و نيز تجربه مديريتي شخصي خود من بود. اما به هيچ عنوان به اين پيشنهاد توجه نشد. اما اخيرا بعد از سه سال به فكر احياي صنايع كوچك و متوسط افتاده‌اند. آن هم صرفا از طريق دادن وام كه بديهي است آن طور كه بايد كار آنها را به سامان نمي‌رساند. بنابراين مي‌توان گفت خلوص نيت نسبي دست اندركاران با توجه به ظرفيت‌هاي زياد كشور كارها را پيش مي‌برد اما ضعف مديريت و بينش مانع بهره‌برداري بهتر ازامكانات می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *