صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کشف 13 تن موادمخدر در خراسان رضوی

۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۲:۴۹
کد خبر: ۲۱۵۲۳۴
در طرح‌های مبارزه با موادمخدر و پاکسازی نقاط آلوده از ابتدای سال جاری بیش از 13 تن انواع موادمخدر در استان کشف و 600 باب منزل و پاتوق معتادان پلمپ شده‌ است.
به گزارش گروه جامعه ؛ ابراهیم قربان‌زاده، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی، با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری بیش از 1800 نفر از معتادان متجاهر مشهد جمع‌آوری شده‌اند، عنوان کرد: براساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری برای برنامه ششم توسعه کاهش 25 درصدی مصرف و اعتیاد به موادمخدر هدف نخست است که برای تحقق آن می‌بایست مدیریت جهادی داشت.

وی اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر را از اولویت‌های مهم دانست و گفت: شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در تلاش است تا با اجرای برنامه‌های تدوین شده از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر و با استفاده از ظرفیت‌های موجود و با ایجاد همدلی و مشارکت عمومی در سطح دستگاه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد، معضل موادمخدر و آسیب‌های ناشی از آن را کنترل و مهار کند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با تاکید بر اینکه افزایش آگاهی و دانش مردم در مقابله با تمام آسیب‌ها از جمله اعتیاد بسیار مهم و اثرگذار است، ادامه داد: باید سطح آگاهی و اطلاعات مردم جامعه نسبت به اعتیاد موادمخدر افزایش یابد تا مردم خودشان به سمت و سوی اعتیاد نروند.

وی خاطرنشان کرد: در پنج ماهه نخست سال جاری در طرح‌های مبارزه با موادمخدر و پاکسازی نقاط آلوده از ابتدای سال جاری بیش از 13 تن انواع موادمخدر کشف و 600 باب منزل و پاتوق معتادان و خرده‌فروشان پلمپ شده بیش از 1800 نفر از معتادان متجاهر مشهد جمع‌آوری همچنین در این خصوص 8800 نفر از متهمان موادمخدر و روان‌گردان دستگیر شده‌اند.

اشتغال بیش از 400 نفر از معتادان بهبودیافته 

قربان‌زاده با بیان اهمیت اشتغال در صیانت اجتماعی، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی یک کارگاه بلوکه‌زنی،  یک واحد گلخانه و مرکز کاشت صیفی‌جات، کارگاه‌ تولید درب و پنجره، کارگاه خیاطی تولید لباس ورزشی برای مددجویان و بهبودیافتگان مراکز ماده 16 مردان همچنین یک واحد خیاطی، واحد گلخانه و مرکز کاشت صیفی‌جات، کارگاه تولید صنایع دستی، گلیم و ... برای مددجویان مرکز ماده 16 زنان این شورا زمینه برای اشتغال 400 نفر و صیانت اجتماعی و ادامه روند درمان آنان فراهم شده است



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *