صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعزام سفیران ویژه، ابتکار پاکستان برای یارگیری در دعوای "کشمیر" با هند

۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۲:۰۱
کد خبر: ۲۱۴۸۷۰
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
کمتر از یک ماه قبل از سفر نخست وزیر پاکستان به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، اسلام آباد در ادامه تلاش های دیپلماتیک خود برای یارگیری از میان کشورهای جهان در صحنه دعوای کشمیر با هند، در ابتکاری نو، جمعی از نمایندگان پارلمان را به عنوان نمایندگان ویژه عازم کشورهای مختلف جهان می کند.
به گزارش سرویس بین الملل محمد نواز شریف نخست وزیر پاکستان در مرحله نخست اعزام سفیران ویژه خود به کشورهای مختلف جهان برای جلب حمایت های بین المللی از مواضع اسلام آباد درخصوص مسئله کشمیر، بیش از 20 نفر از نمایندگان مجالس ملی و سنای این کشور را برای اعزام به کشورهای مختلف با ماموریت یاد شده انتخاب کرده است.

قرار است اعزام افراد تعیین شده به پایتخت کشورهای تعیین شده، در هفته جاری آغاز شود. این اقدام دولت پاکستان، زمینه سازی برای حضور هرچه موثرتر نخست وزیر این کشور در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل و طرح مسئله کشمیر در صحن مجمع عمومی سازمان ملل است.

نواز شریف کمتر از یک ماه دیگر برای شرکت در نشست آتی سران مجمع عمومی سازمان ملل رهسپار نیویورک خواهد شد و قرار است در این نشست، بخش عمده تلاش خود را بر تقویت مواضع پاکستان علیه هند درقبال مسئله کشمیر متمرکز کند. دولت اسلام آباد برنامه های ویژه ای در این زمینه برای سفر نواز شریف به نیویورک تدارک دیده است.

بروکسل، پکن، مسکو، پاریس، ریاض، لندن، آنکارا، واشنگتن، نیویورک(سازمان ملل)، ژنو و پرتوریا پایتخت ها و مراکزی هستند که نخستین گروه از سفیران ویژه نواز شریف در روزهای آینده به آنجا اعزام خواهند شد. نواز شریف به هرکدام از این پایتخت ها و مراکز، دو نفر از نمایندگان پارلمان را اعزام خواهد کرد.

همچنین ممکن است سفیران ویژه ای با اهداف مشابه، در آینده نزدیک برای اعزام به مقاصدی نظیر امارات متحده عربی، ژاپن، اندونزی، استرالیا، آرژانتین، جمهوری آذربایجان، برزیل، کانادا، مصر، مقر اتحادیه اروپا، آلمان، ایران، کویت، کشورهای آسیای میانه، مالزی، قطر و سوئیس تعیین شوند.
رسانه های هندی نیز در واکنش به این اقدام دولت پاکستان، آن را دخالت امور داخلی هند دانسته اند.

در شرایطی که ناآرامی ها و درگیری های خونین در منطقه کشمیر هند ادامه دارد، پاکستان همچنان می کوشد تا با نهایت استفاده از ابزار دیپلماسی و بهره برداری از تحولات جاری در کشمیر، توجه و حمایت جامعه جهانی را از مواضع ضدهندی دولت اسلام آباد جلب کند.

پس از ارسال نامه به دبیرکل سازمان ملل، شورای حقوق بشر، اتحادیه اروپا، سازمان همکاری اسلامی و رایزنی های دوجانبه با مقام های عالی کشورهای مختلف درخصوص مسئله کشمیر و تلاش برای جلب حمایت آنان از مواضع پاکستان در قبال مسئله کشمیر، اخیراغ طارق فاطمی دیپلمات کهنه کار و دستیار ویژه نخست وزیر این کشور از سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی دعوت کرد تا ضمن ارائه گزارشی به آنان از تازه ترین تحولات کشمیر، دولت متبوع آنان را در خصوص موضوع کشمیر با پاکستان همراه سازد.

ابتکار نواز شریف برای اعزام سفیران پارلمانی به پایتخت های مختلف جهان نیز در همین راستا انجام شده است.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *