عدم آگاهیهای عمومی عمدهترین دلیل تشکیل پرونده
رفاهی در این به تشریح برخی از برنامهها و اقدامات سال جاری معاونت پرداخت وگفت : در سالهای گذشته بیشترین تاکید بر پیشگیری های فرهنگی اجتماعی بود اما در سال جاری بدنبال اجرایی نمودن هرچه بهتر برنامههای پیشگیرانه حقوقی قضایی هستیم.
وی تسریع در رسیدگی را یکی از موارد پیشگیریهای حقوقی قضایی عنوان کرد و گفت: متاسفانه برخی از پرونده ها بدلیل تاخیر در دریافت پاسخ استعلام معطل میماند و بهتر است چنانچه نیابتی طول کشید و پاسخ داده نشد رونوشتی به معاونت پیشگیری زده شود تا از طریق این معاونت نیز پیگیری شود.
این مقام قضایی از قضات بخش مروست خواست تا از ظرفیت قانون مجازات اسلامی در جهت مجازاتهای جایگزین جبس استفاده کرده و در برخی از احکام گذراندن طرح آینه را لحاظ نمایند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد تصریح کرد: هر اختلافی که در بیرون از دستگاه قضایی قابل حل است نباید به دستگاه قضایی کشیده شود.
در این جلسه حدادزاده رئیس دادگاه عمومی بخش مروست به بیان برخی ویژگیهای حوزه قضایی خود پرداخت و گفت هرات و مروست یکی از قطبهای اصلی کشاورزی در استان یزد است و به همین دلیل افراد غیر بومی زیادی در این منطقه تردد داشته یا ساکن هستند، بطوری که بین دو تا سه هزار نفر غیر بومی برای کار به این بخش می آیند.
حدادزاده عدم آگاهیهای عمومی و حقوقی را عمده ترین دلیل تشکیل پرونده در منطقه دانست و گفت: بطور مثال در یک منطقه مشاهده شد پروندههای زیادی بخاطر وصیت نامه و مشکلات ناشی از عدم رعایت نکات حقوقی در آن تشکیل شده است، در حالی که میشد با برگزاری یک جلسه برای آگاه سازی اهالی در این زمینه از تشکیل این پروندهها جلوگیری کرد.