معرفی رشته های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی
رشته های جدیدی همچون گزسازی متناسب با نیازهای بازار و همچنین علایق جوانان در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شده است.
به گزارش گروه جامعه ، رشته کاردانی صنایع غذایی گزسازی، شیرینی سازی، کمپوت و کنسرو، فرآوری خشکبار و نوشیدنیها با هدف تربیت نیروی متخصص برای فعالیت در صنایع غذایی و همچنین رشته کاردانی گازرسانی و پالایش گاز براساس نیاز شرکت گاز با هدف تربیت نیروی متخصص در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شده است.
دانش آموختگان رشته کاردانی صنایع غذایی معرفی رشته های جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی میتوانند به عنوان تکنیسین، تمامی مراحل تولید اعم از انتخاب مواد اولیه، کنترل کیفی در فرآیندهای مختلف تولید، اپراتوری ماشینهای خط تولید، آزمایشهای مختلف و بسته بندی را برای تولید گز؛ شیرینی؛ کمپوت و کنسرو، خشکبار و آب میوه انجام میدهند.
دانش آموختگان رشته گاز رسانی می توانند به عنوان تکنسین اجرا، بهره برداری تعمیرات خطوط اصلی، شبکه، انشعابات، ایستگاه تقلیل فشار و حفاظت کاندیک مشغول به کار شوند.
دانش آموختگان رشته پالایش گاز نیز می توانند به عنوان بهرهبردار، نوبتکار محوله، نوبتکار اتاق کنترل در شرکت گاز و مراکز تابعه مشغول به کار شوند.
این رشته ها براساس نیاز وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت گاز و پتانسیلهای
منطقهای واستانی تهیه و اجرا میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *