صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یکی از دلایل جدی طلاق درآمد مستقل زنان است

۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۸:۲۶
کد خبر: ۲۱۳۴۴۱
یک متخصص روانشناسی بالینی گفت: نقش نخست زن خانه داری، فرزند پروری و شوهرداری است اما وقتی شغل اول یک زن کار بیرون از منزل باشد، قطعاً خانواده دچار آسیب می‌شود و یکی از علت‌های جدی طلاق نیز در کشور ما و حتی در کشورهای پیشرفته درآمدهای مستقل زنان است.
عباس مسجدی آرانی، متخصص روانشناسی بالینی در گفت‌وگو با خبرنگار سینا درباره دلایل افزایش طلاق در کشور گفت: یکی از دلایل اصلی طلاق اختلاف طبقاتی و اجتماعی است به این معنا که افراد کفیت برای خود قائل نیستند، یک نفر از یک جایگاه و دیگری از جایگاه بالاتری برخوردار است در واقع ممکن است در ابتدا یکدیگر را بپذیرند اما در درازمدت دچار مشکل خواهند شد.

وی ادامه داد: نکته دیگر عدم تناسب اقتصادی است اینکه مرد درآمد چندانی ندارد اما از سوی دیگر زن دارای خواسته‌های فراوان است و مرد از پس این خواسته‎ها بر نمی‌آید و این موضوع یکی از دلایلی است که زوج را به سمت طلاق پیش می‌برد.

یکی از علت‌های جدی طلاق درآمد مستقل زنان است

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی درباره تاثیر تعدد نقش‌های زن در خانواده و اجتماع بر خانواده گفت: نقش نخست زن خانه داری، فرزند پروری و شوهرداری است اما وقتی شغل اول یک زن کار بیرون از منزل باشد، قطعاً خانواده دچار آسیب می‌شود و یکی از علت‌های جدی طلاق نیز در کشور ما و حتی در کشورهای پیشرفته درآمدهای مستقل زنان است.

وی در ادامه افزود: هیچ فردی مخالف کار زن نیست اما وقتی یک خانم  از ساعت 6 صبح سرکار باشد، حتی اضافه کار بماند و فرزند نزد فامیل یا در مهدکودک باشد و شوهر غذا درست کند طبیعتاً این خانواده سرانجامی نخواهد داشت.

وجود فرهنگ مرد سالاری در خانواده‌های ایرانی از دلایل طلاق است  

مسجدی آرانی، با اشاره به اینکه وجود فرهنگ مرد سالاری در خانواده‌ها یکی از دلایل طلاق در کشور ما است، بیان کرد: زن و مرد مسئولیت صد در صد خانواده را برعهده دارند و تقسیم وظایف در این راه بسیار مهم است اینکه به عنوان مثال کارهای بیرون از خانه بر عهده مرد باشد و رسیدگی به امور منزل و تربیت فرزند بر عهده زن قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: ازدواج بر مبنای مادیات، بیکاری، انحرافات جسمی و جنسی همچنین عدم مسئولیت پذیری از دیگر دلایل طلاق در کشور ما است.

این متخصص روانشناسی بالینی با بیان اینکه دلایل طلاق را باید به زوجین و خانواده‌ها آموزش داد، تاکید کرد: به این دلیل که ما در قبال تمام مسائل خانواده مسئول هستیم حتی در مورد شیردادن بچه توسط همسر، مرد نیز مسئولیت دارد.

وی ادامه داد: اختلالات شخصی، اختلالات اضطرابی، دخالت اطرافیان و فامیل، عدم بلوغ عاطفی اجتماعی اقتصادی، ایجاد طلاق‌های عاطفی باعث تضعیف روابط زوجین می‌شود، تصریح کرد: معمولاً انسان‌ها به شکل فردی، خوب هستند، اما وقتی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، شیوه تعامل را بلد نیستند، به شکلی که در یک خانه هستند اما روابط عاطفی میان آنان وجود ندارد و این موضوعات را باید در مشاوره‌های پیش از ازدواج آموزش دهیم تا بتوانیم آمار طلاق را کم کنیم.

نبود مهارت‌های لازم در روابط زوجین عامل طلاق است

مسجدی، با تاکید بر اینکه زوجین باید مهارت ارتباط موثر با طرف مقابل را یاد بگیرند، گفت: باید در میان زن و شوهر شیوه تعامل وجود داشته باشد؛ در واقع هیچ دختر و پسری برای طلاق، ازدواج نمی‌کنند بلکه نبود مهارت‌های لازم در روابط زوجین است که باعث طلاق می‌شود.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.




نظرات بینندگان
محمد
|
|
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
اولین و اخرین دلیل است. چون اسلام مرد را موظف به تامین مالی خانواده کرده, نه زن و نه هر دو. مرد از اینکه به زن و بچه اش خرجی بدهد لذت می برد, ولی اگر زن یک روز خرج خانه را بکشد تا اخر عمر منت می گذارد. البته این مساله عمومیت صد در صد ندارد, ولی درصد بالایی دارد. با احترام به زنانی که از این قضیه مستثنی هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *