لزوم توجه ویژه به اقتصاد و فرهنگ در شمالغرب برای ایجاد امنیت پایدار
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) گفت: باید برای ایجاد امنیت پایدار در منطقه شمالغرب کشور به ابعاد اقتصادی و فرهنگی توجه ویژه شود.
به گزارش گروه سیاسی ، سردار اوصانلو معاون هماهنگکننده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) به همراه فرمانده قرارگاه محرومیتزدایی کوثر و معاون هماهنگکننده نمایندگی ولی فقیه در این قرارگاه طی سفری یک روزه به آذربایجان غربی از اراضی مشهور به آراز سه در محدوده رودخانه ارس که به همت قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه و با همکاری جهاد کشاورزی در حال آمادهسازی است، بازدید کردند.
بر اساس این گزارش، پس از بازدید، عصر روز یکشنبه سی و یکم مردادماه در شهرستان ارومیه نشستی مشترک میان مسئولان قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) و فرماندهان قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) برگزار شد.
در این نشست فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ضمن تشکر از حضور معاونین قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) و فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی کوثر، گزارشی از وضعیت امنیتی، فرهنگی و اقتصادی شمالغرب کشور ارائه کرد و گفت: برای حفظ امنیت در منطقه تنها توجه به ابعاد نظامی و امنیتی کافی نیست و باید برای ایجاد امنیت پایدار در منطقه شمالغرب به ابعاد اقتصادی و فرهنگی توجه ویژه شود.
سردار محمدتقی اوصانلو افزود: ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه منجر به افزایش ضریب امنیت در منطقه میشود که بر اساس این امر قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) چند سالی است که با همکاری جهاد کشاورزی به دنبال احیای اراضی قابل کشت در منطقه شمالغرب کشور و شمال استان آذربایجان غربی است و در این زمینه نیز تجارب ارزشمندی به دست آمده است.
وی از مسئولان قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) خواست تا در طرح انتقال آب بر سر زمینهای قابل کشت و احیای این اراضی مشارکت داشته باشند و قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) را در اجرای این امر مهم یاری رسانند.
معاون هماهنگکننده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) ضمن تقدیر از اقدامات قرارگاه حمزه در تلاش برای احیای اراضی قابل کشت در مناطق آراز یک، دو و سه از همکاری و مشارکت قرارگاه خاتم در این امر مهم استقبال کرد و گفت: اقدامات صورت گرفته در بحث احیای اراضی از سوی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع (در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است؛ که این نشان از جامع نگری فرماندهان این قرارگاه است.
سردار سالار آبنوش نیز با اشاره به بازدید از اراضی محدوده رودخانه ارس اظهار کرد: ورود به بحث کشاورزی و احیای اراضی، مانند سکه 2 رو دارد؛ که یک روی آن به نحو شایسته در حال انجام است و آن هم آماده سازی اراضی و استقرار خطوط انتقال آب است؛ اما روی دوم نحوه واگذاری زمین جهت بهره برداری به مردم است که باید بهترین شیوه را در نظر گرفت.
وی افزود: تلاش کنید بهترین شیوه را برای حضور مردم در این طرح اجرا شود؛ تا الگو و نمونهای برای دیگر استانها باشد.
فرمانده قرارگاه محرومیتزدایی کوثر نیز در این نشست با بیان اینکه متاسفانه علیرغم اختصاص بودجه برای انجام پروژههای محرومیتزدایی در استان آذربایجان غربی هنوز تعدادی از آن اجرا نشده است، اظهار داشت: ضروری است کمیسیون محرومیتزدایی با محوریت قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) در استان شکل بگیرد؛ تا پروژههای باقیمانده اجرا و از مشکلات مردم منطقه کاسته شود.
سردار سیدضیاء الدین حزنی افزود: طی همکاری و مشارکت قرارگاه سازندگی کوثر با کمیته امداد امام خمینی(ره)، احداث پنج هزار خانه برای محرومین دو استان آذربایجان غربی و کردستان در نظر گرفته شده است؛ که انجام این اقدام نیز میتواند در ایجاد امنیت پایدار در منطقه موثر باشد.
معاون امور اراضی کشاورزی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) نیز در این نشست گفت: اهداف قرارگاه از مشارکت در احیای اراضی، اشتغالزایی، شکوفایی اقتصادی، تولید محصولات کشاورزی، محرومیتزدایی و در کنار آن ایجاد امنیت پایدار است که بهحمدالله همکاری خیلی خوبی بین نهادها صورت گرفته است؛ تا بتوانیم در مناطق کمتر توسعه یافته، این طرح را اجرایی کنیم.
مسعود پرستاری با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح احیاء و توسعه کشاورزی که تا پیش از ایجاد معاونت امور اراضی کشاورزی در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) زیر نظر قرارگاه محرومیتزدایی کوثر انجام میشد، برای بیش از 20 هزار نفر در کل کشور اشتغالزایی صورت گرفته است، گفت: خوزستان، آذربایجان غربی، کرمان، سیستان و بلوچستان و لرستان ازجمله استانهایی هستند که این طرح در آنها در حال اجراست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *