انجام تست های یادگیری و توجه به وضعیت تحصیلی فرزندان زنان سرپرست خانوار
به گزارش گروه جامعه ، فهمیه فیروزفر گفت: سیاست آموزش به بانوان سرپرست خانوار و فرزندان آن ها چند سالی است که در راس تمامی برنامه های ستاد قرار گرفته و در این خصوص اقدامات بسیاری در زمینه آموزش تحصیلی و مهارت های زندگی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه اقدامات آموزشی ستاد شامل تمامی گروه های سنی می شود، گفت: به طور مثال کودکان زیر 7 سال را به 3 گروه تقسیم کردیم و هر گروه به طور جداگانه در پروسه غربالگری اختلال یادگیری قرار گرفتند. نتایج غربالگری نشان داد که 5 نفر از ضریب هوشی بالای 115 و یک نفر از ضریب هوشی 135 برخودار است که در نوع خود اتفاق مهمی است.
رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مجزا برای کودکانی که از ضریب هوشی بالا برخودارند، تصریح کرد: تلاش می کنیم تا از حالا شرایط را برای تبدیل این کودکان به فرد نخبه تبدیل کنیم حتی مطالعاتی را انجام دادیم تا حمایت این افراد را به خانواده هایی بسپاریم که حمایت گر باشند. این امر موجب می شود تا کودکان احساس کنند فرد خیری وجود دارد که چه به شکل مادی و چه معنوی از کودک و خانواده او حمایت می کند.
فیروزفر یادآور شد: در خصوص دانش آموزان دوره دبستان و متوسطه نیز کلاس های مختلف ضعف تحصیلی را به طور مستمر و البته رایگان برگزار می کنیم و مرتب وضعیت تحصیلی بچه ها رصد می شود. برای دانش آموزان کنکوری و پشت کنکور نیز امکان ثبت نام در موسسه آموزشی معتبر و انتخاب رشته را فراهم کردیم تا هیچ گونه کمبودی به لحاظ کمک تحصیلی در روند آموزش آن ها وجود نداشته باشد.
وی در ادامه به حمایت از دانشجویان پرداخت و گفت: بر اساس سیاست های ستاد از محصلان دانشگاه های دولتی حمایت می کنیم اما در خصوص دانشجویان دانشگاه های آزاد و غیرانتفاعی تنها در شرایط اضطرار هزینه ترم آخر را پرداخت می کنیم تا دانشجو بتواند مدرک تحصیلی خود را دریافت کند. البته در مورد این دانشجویان ترجیح ما این است که فرصتی را برای یادگیری مهارت فراهم کنیم و از این حیث حمایت های لازم را عمل آوریم.
به گفته رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار امسال از مدیر بانوان مناطق درخواست شد تا نیازهای آموزشی هر منطقه را احصا و بر اساس آن کلاس های آموزشی متناسب را برگزار کنند.