93 درصد حریق های شهری در واحدهای مسکونی زیر شش طبقه رخ می دهد
به گزارش گروه جامعه ، سعید شریف زاده گفت: در حال حاضر دو درصدی که از محل صدور پروانه برای تامین منابع آتش نشانی در نظر گرفته شده است کفاف نیازمندی های ریالی آتش نشانی را ندارد و حتی تصویب افزایش یک درصدی این رقم نیز نمی تواند راهگشای تامین هزینه های پیش روی آتش نشانی تهران باشد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تاکید کرد: در حالی هر روز حوادث و حریق های شهری تنوع بیشتری پیدا می کنند که افزایش روز افزودن آمار وقوع حوادث، سبب می شود تا آتش نشانی نیز مجبور به افزایش ایستگاه ها، جذب نیروی انسانی بیشتر و برگزاری دوره های آموزشی در سطح بالای بین المللی باشد تا بتواند در زمینه ارتقاء سطح ایمنی و کاهش میزان خسارات گام موثر بردارد.
وی به هزینه های بالای خرید تجهیزات آتش نشانی اشاره کرد و افزود: تامین منابع مالی می تواند سازمان آتش نشانی را در زمینه خرید تجهیزات به روز جهان و تامین ایمنی لازم برای نیروی های انسانی در زمان انجام عملیات ها یاری کند و در همین راستا در تلاش هستیم تا اعضای شورای اسلامی شهر تهران را به موضوع تامین درآمد پایدار برای سازمان آتش نشانی تهران جلب کنیم.
شریف زاده خاطر نشان کرد: سازمان آتش نشانی به دنبال اضافه کردن واحدهای مسکونی زیر شش طبقه به جمع پرداخت کنندگان عوارض ایمنی از محل صدور پروانه است.
وی تصریح کرد: کارشناسان حوزه برنامه ریزی سازمان آتش نشانی بر این باورند که باید تقسیم بندی دقیقی در خصوص پرداخت عوارض ایمنی ساختمان های مسکونی، اداری، اماکن و فضاهای صنعتی و تجاری در نظر گرفته شود تا این سازمان هم بتواند متناسب با نیازهای این گروه ها ، اقدامت موثری در زمینه بازرسی ایمنی و ارتقاء سطح ایمنی این فضاها صورت دهد.
به گفته مدیرعامل
سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران یکی از دغدغه های اصلی در زمینه کاهش
حریق و حوادث در سطح شهر تهران،بالا بردن میزان رعایت نکات ایمنی در ساختمان ها و ترویج
فرهنگ شهروندی است.