خواهان همکاری هرچه بیشتر با فراکسیون حقوق بشر مجلس شورای اسلامی هستیم
نیازی در یادداشتی نوشت: حضور پنج نماینده از اقلیت های دینی مختلف در مجلس شورای اسلامی نشان از اقتدار و احترام به حقوق بشر و حقوق ادیان الهی نظام اسلامی است.
حضور پنج نماینده از اقلیت های دینی مختلف در مجلس شورای اسلامی نشان از اقتدار و احترام به حقوق بشر و حقوق ادیان الهی نظام اسلامی است، علاوه بر این استناد ، اصول 13 و 14 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، گویای این مدعا است.
نقش فراکسیون حقوق بشر در مجلس شورای از جهت تصویب هرچه بهتر کنوانسیون های بین المللی حائز اهمیت است .
متاسفانه مبحث حقوق بشر ، بهانه ای است از سوی غربی ها علیه جمهوری اسلامی که فراکسیون حقوق بشر می بایست با کمک سازمان های مردم نهاد و یا ngo های حقوق بشری درون نظام ، این هجمه و بهانه ها را متوقف کند و مشکلات ساختاری غرب و تاریخچه سیاه غرب در بحث حقوق بشر را پیش بکشاند .
ما اعلام میکنیم سازمان های مردم نهاد این پتانسیل را دارند ، و اگر نمایندگان و وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی نیز همراهی بیشتری با این ngo ها داشته باشند شاهد پیشرفت های زیادی در این زمینه خواهیم بود .
همچنین فراکسیون حقوق بشر مجلس شورای اسلامی می بایست با ارائه طرح و به تصویب رساندن قوانینی در مجلس ، سعی خود را در جهت اشتغال و مسکن جوانان بیش از پیش نماید .
به عنوان مثال در بحث آموزش های علمی و فرهنگی جوانان و افزایش سهمیه پذیرش بانوان در آزمون های سراسری و پرداخت حق بیمه زنان سرپرست خانوار و یا افزایش مرخصی زایمان زنان پیشرفت های محسوسی با تصویب قوانین خوب شکل گرفته است .
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *