صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جذابیت بازار سرمایه با ایجاد زیر‌ساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری

۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۱۲۱۱۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
فعال بازار سرمایه گفت: نزدیک کردن زیر ساخت‌های بازار سرمایه به اغلب بورس های جهان، موجب جذابیت سرمایه‌گذاری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی، خواهد شد.
محمد رضا گیوکی در گفت‌و‌گو با، در خصوص روند شاخص بورس در روزهای گذشته بیان کرد: در آخرین هفته دومین ماه تابستان اندکی از شیب تند افزایش شاخص کل و شتاب روند صعودی بورس کاسته شد و شاخص به کانال 77 هزار واحدی سقوط کرد  در هر صورت این کاهش‌ها با توجه به روند پر سرعت افزایش های اخیر دماسنج بازار ، زیاد هم غیر منطقی به نظر نمی‌رسد. 

فعال بازار سرمایه در ادامه افزود: در هر صورت گویا مکانیسم بازار سرمایه  به گونه‌ای است که افزایش های پرشتاب قیمت سهام و همین طور شاخص ها  در این بازار ، کماکان با اصلاحاتی نیز همراه خواهد بود تا بازار به تعادل لازمه برسد، هر چند که اخیرا  شاهد رونقی دوباره در معاملات بازار سرمایه هستیم و رشدهای صورت گرفته  در پی  رفع برخی از محدودیت‌ها  و موانع بازار توانسته درصدی از بدبینی‌های سهامداران به بازار سهام را کاهش دهد.

عضوانجمن مدیریت راهبردی ایران با اشاره به نیاز بازار سرمایه به زیرساخت برای رشد اظهار کرد: واقعیت موجود بورس تهران ، این است که هنوز بازار فاصله زیادی با توسعه کامل دارد ، هنوز برخی از زیر ساخت های موجود در بورس تهران ، باعث برخی محدودیت ها در معاملات می شود و مانع از عمق یافتن و توسعه یافتگی کامل بورس، خواهند شد، چه بسا که وجود این زیر ساخت ها همچنان بر دور بودن بورس کشور ، از استانداردهای جهانی می افزاید، از طرفی مانع از ورود سرمایه‌گذاران و سرمایه های خارجی به بورس کشور نیز خواهند شد.

وی در توضیح محدودیت های دامنه نوساتن قیمت سهام گفت: گام برداشتن در جهت اصلاح این دسته از زیر ساخت ها می تواند بازار را به سمت توسعه و پیشرفت سوق دهد ، محدودیت‌های دامنه نوسان قیمت سهام ، حجم مبنا ، درصد سهام شناور و.... همگی از جمله زیر ساخت هایی هستند که با در نظر گرفتن اصلاحاتی برای آن‌ها می توان به بهتر شدن شرایط بازار کمک شایان توجهی کرد، به طور مثال استراتژی دامنه نوسان بدین علت شکل گرفت که از نوسانات اضافی قیمت سهام و واکنش‌های بیش از حد سرمایه گذاران جلوگیری به عمل آید اما در برخی شرایط ، دیده می شود که این محدودیت فرآیند کشف قیمت واقعی سهام را به تعویق انداخته و همین طور خصوصیت بسیار مهم بازار سرمایه که  نقدشوندگی سهام می باشد را با ضعف‌هایی روبرو می‌کنند.
 
گیوکی در انتها خاطر نشان کرد: با اصلاح این دسته از زیرساخت‌ها و قوانین معاملاتی بورس ، می‌توان به نزدیک‌تر کردن شرایط زیر ساختی بازار به اغلب بورس‌های جهان ، مساعدت کرد و جذابیت سرمایه‌گذاری در بورس را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی، افزایش داد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *