صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعتراض "سیاستمداران پاکستانی" به عملکرد ارتش

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵:۰۱
کد خبر: ۲۱۰۲۲۸
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
بعد از عملیات تروریستی کویته، اعتراض به عملکرد نیروهای امنیتی و ارتش پاکستان در محافل مختلف این کشور بار دیگر بالا گرفته است.
به گزارش سرویس بین الملل  بعد از عملیات تروریستی کویته بسیاری از اعتراضات به نیروهای امنیتی و ارتش بار دیگر بر سر زبان‌ها است. مولاناشیرانی از اعضای مجلس ملی پاکستان طی سخنرانی خود در پارلمان اظهارداشت: تا چه زمانی ما باید به جنگ نیابتی برای سایرکشورها ادامه دهیم.
 
وی افزود: علت اصلی ادامه عملیات‌های تروریستی در پاکستان ادامه سیاست‌های غلط و جنگ به اصطلاح علیه تروریسم به سرپرستی آمریکا است.
 
شیرانی تأکید کرد: آیا این کشور برای نظامیان است یا نظامیان برای حفاظت از پاکستان؟
 
مولانا شیرانی با انتقاد شدید از عملکرد ارتش و سرویس اطلاعات پاکستان گفت: آیا منظور از طالبان خوب قاتلان خوب است.
 
وی افزود: همه شبه‌نظامیان باید ریشه‌کن شوند و پاکستان نباید در جنگ نیابتی سایر کشورها شرکت کند و یا از این شیوه برای پیشبرد اهداف خود در سایر کشورها استفاده کند.
 
ثناالله‌زهری سروزیر بلوچستان سازمان اطلاعات هند را متهم به دست داشتن در عملیات تروریستی کویته کرد اما محمود‌خان‌اچکزئی در اعتراض به این موضوع گفت: با متهم کردن هند مشکلی حل نمی‌شود پاکستان باید سیاست خود را در قبال شرکت در جنگ نیابتی و پیروی از آمریکا تغییر دهیم.
 
ضیا الرحمن کارشناس مسائل سیاسی پاکستان در گفت و گو با خبرنگار فارس در اسلام‌آباد اظهار داشت: همیشه مردم را از هدف قرار گرفتن تأسیسات هسته‌ای یا پروژه‌های اقتصادی می‌ترسانند تا به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کنند اما واقعیت چیز دیگری است.
 
وی افزود: احداث جاده و خطوط راه‌آهن مشکلی برای کسی به وجود نمی‌آورد بلکه موجب پیشرفت اقتصادی منطقه می‌شود بنابراین چرا باید برخی کشورها از عملیات تروریستی برای متوقف کردن این پروژه‌ها پشتیبانی کنند.
 
حامیان ارتش و سرویس اطلاعاتی پاکستان در واکنش به انتقاد برخی سیاستمداران برای حضور در جنگ نیابتی و همکاری با آمریکا چنین افرادی را خائن به کشور معرفی کردند.
 
علاوه بر هدف قرار گرفتن رئیس دادگاه بلوچستان بسیاری از خبرنگاران به علت نشر اخبار علیه ارتش ترور شدند.
 
بعد از شرکت پاکستان در جنگ افغانستان و خروج نیروهای روسی از این کشور اولین بار است که اعضای پارلمان و کارشناسان سیاسی همچنین خبرنگاران نسبت به شرکت در جنگ نیابتی به صورت رسمی اعتراض کرده‌اند.
 
مردم از نا‌امنی در پاکستان خسته شده‌اند و نمایندگان آنها که سیاستمداران و خبرنگاران هستند عاجزانه از ارتش ونهادهای اطلاعاتی می‌خواهند به جای ادامه جنگ نیابتی در افغانستان و هند به فکر سر و سامان دادن به اوضاع کشور باشند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *