صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعلام اسامی ۱۰ داروی گران‌قیمت جهان

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰:۰۲
کد خبر: ۲۱۰۰۹۱
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
در حالی فهرست ۱۰ داروی گران‌قیمت جهان منتشر شد که به گفته برخی کارشناسان، تولید و فروش دارو امروزه بزرگتر از تولید ناخالص داخلی مجموع ۱۵ کشور تخمین زده و پیش بینی می شود فروش داروهای تجویزی تا سال ۲۰۱۸ از مرز ۱.۳ تریلیون دلار بگذرد.
به نقل از پارسینه، به گفته برخی کارشناسان، تولید و فروش دارو امروزه بزرگتر از تولید ناخالص داخلی مجموع ۱۵ کشور تخمین زده و پیش بینی می شود فروش داروهای تجویزی تا سال ۲۰۱۸ از مرز ۱.۳ تریلیون دلار بگذرد، این در حالی است که برای برخی افراد، به ویژه کسانی که با بیماری های نادر دست و پنجه نرم می کنند هزینه این داروهای حیاتی، می تواند خیلی کمرشکن بوده باشد و زندگی خانوادگی آنها را تحت تاثیر قرار دهد.

در این میان تحت پوشش قرار نگرفتن تمام یا بخشی از هزینه این داروها از سوی شرکت‌های بیمه ای را به گرانی دارو اضافه کنید، آنوقت خیلی زود متوجه خواهید شد که بسیاری از بیماران کم درآمد برای ادامه زندگی خود متحمل چه مشقت‌هایی می شوند. همین گرانی و البته کمیاب بودن داروها، بسیاری از افراد را برآن داشته تا فارغ از هرگونه حس انسان دوستی، به این صنعت به عنوان یک بیزینس پردرآمد نگاه کنند. در زیر به ۱۰ نمونه از گران ترین داروهای دنیا اشاره می کنیم.

۱- گلیبرا (Glybera)



۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
این دارو در سال ۲۰۱۵ به عنوان گران ترین داروی جهان معرفی شد. هزینه این دارو بیش از ۱.۲ میلیون دلار در سال است. گلیبرا که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا نیست، برای بیماری خاصی به نام کمبود «لیپوپروتئین لیپاز» تجویز می‌شود اما در اروپا ۱۲۰۰ نفر از مردم و یک میلیون در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.

۲- سولیریس (Soliris)


 
۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
 
بیماری «پاروکسیسمال ناکچورنال هموگلوبینوریا» موجب از بین رفتن گلبول‌های قرمز خون می‌شود که خطر عفونت و کم خونی شدید را افزایش می‌دهد. تنها 8 هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند. این دارو در سال ۲۰۱۵ برای هر فرد بیمار چیزی بالغ بر ۵۳۶ هزار دلار هزینه در برداشته است.

۳- ناگلازیم (Naglazyme)



۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
 
این دارو برای درمان سندرم «ماروتو-لامی» تجویز می شود. این سندرم باعث ایجاد زخم و بزرگ شدن بافت‌ها و اعضای بدن می شود. علایم شایع در این بیماری عبارت است از کوتاهی قد، نارسایی قلبی و آسیب های مغزی ، هزینه درمان با ناگلازیم چیزی حدود ۴۸۵ هزار دلار در سال برآورد می شود.

۴- ویمیزیم (Vimizim)
 


۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
 
سندروم مورکیو A، بیماری است که بر اثر آن بدن توانایی ‌اش را در تجزیه زنجیره‌های مولکول‌های قند از دست می‌دهد. این دارو از جمله روش‌های درمانی تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکاست که در سال برای بیمار ۳۸۰ هزار دلار هزینه دارد.

۵- الاپراز (Elaprase)


 
۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
 
این دارو برای کمک به بیماران مبتلا به سندرم «هانتر» تولید شده و بیشتر در مردان مشاهده می‌شود. این بیماری فوق العاده نادر که مانع تکامل و عملکرد فیزیکی مغز می شود، ۵۰۰ نفر در ایالات متحده و دو هزار  نفر در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است. هزینه این دارو سالانه بیش از ۳۷۵ هزار دلار برای فرد مبتلاست.

۶- سینریز (Cinryze)



۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
 
این دارو برای درمان بیماری «آنژیوادم» تجویز می شود و سالانه هزینه ای بالغ بر ۳۵۰ هزار دلار برای فرد بیمار آب می خورد. داروی سینریز، ورم دست‌ها، صورت و گلو را که در نتیجه این بیماری است، کنترل می کند. گفته می شود از هر ۵۰ هزار نفر در آمریکا یک نفر به آن مبتلاست.

۷- فولوتین (Folotyn)


 
۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
 
برای درمان یک شکل نادر سرطان به نام لنفوم سلول T محیطی (شکلی تند رشد از لنفوم غیر‌هوچکین) استفاده می‌شود. فولوتین امکان دارد از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کند و باعث مرگ آنها شود. درمان با این دارو ۳۲۰ هزار دلار هزینه می برد.

۸- آکسار (Acthar)


 
 ۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
هزینه بر‌آورد شده این دارو در سال ۳۰۰ هزار دلار است که داروی بسیار گرانی به حساب می‌آید، زیرا شرکت‌های بیمه‌ای هزینه آن را پوشش نمی‌دهند و مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا هم نیست. این دارو در درمان حمله صرع کودکان زیر دو سال موثر است.

۹- میوزیم (Myozyme)


 
۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
 
بیماری گلیکوژنوز نوع دو آسیب‌های جدی به قلب و ماهیچه‌ها وارد می‌کند. این بیماری درنوزادان زیر یکسال اغلب منجر به مرگ می شود داروی میوزیم که برای مبتلایان به این بیماری تجویز می‌شود، هزینه  ای بالغ بر ۱۰۰ هزار تا ۳۰۰ هزار  دلار در سال به بیمار تحمیل می‌کند.

 ۱۰- کالیدکو (kalydeco)
 


۱.۲میلیون دلار بهای یکسال زندگی
این دارو در درمان نوع نادری از «فیبروز سیستیک» در بیماران شش سال و بالاتر کاربرد دارد. این بیماری از جهش فاکتور G۵۵۱D در ژن تنظیم کننده گذرنده از غشا فیبروز سیستیک ناشی می‌شود که هزینه مصرف آن در سال تقریبا ۳۰۰ هزار دلار به بیمار تحمیل می کند.



/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


نظرات بینندگان
حبیب نیکنام
|
|
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
چرا نباید داروهای ضد سرطان توی کشور خودمون با مبلغ 450ملیون خریداری کنیم ولی اگه بخوایم این دارو رو از ترکیه بگیریم نهایت پولی که هزینه میشه 50ملیون تومنه .بابا جان یه فکری به حال مریضای کشور بکنید .آخه چقد ظلم ?
ناشناس
|
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
باسلام و خسته نباشید. من از اقای ربیعبی و مسولین محترم مجلس خواهشمندم یک مقدار به فکرداروهای بیماریهای صرع و ضدتشنج باشند که به چه دلیل هنوز این مسئولین پی نبردند بیماری صرعی که با داروهای گران قیمت و کمیاب وجوددارد چرا جز بیماریهای خاص و صعب العلاج تسویب نمی کنندگرچه پزشکان معالج متخصص مغزو اعصاب قبول دارند ولی نماینده گان مجلس قبول ندارندلطفا به این مسئله رسیدگی کنیدباتشکر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *