تولید گوشت قرمز در کشتارگاهها به ۴۷۶ هزارتن رسید
براساس گزارش مرکز آمار ایران، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در کشتارگاههای کشور طی سال 1394 جمعاً 476 هزار تن است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از مرکز آمار ایران؛ وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در کشتارگاههای کشور طی سال 1394 جمعاً 476 هزار تن است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
چکیده آمار کشتار دام کشتارگاههای کشور 1394 منتشر شد.
براساس نتایج این طرح وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دامهای ذبح شده در کشتارگاههای کشور طی سال 1394 جمعاً 476 هزار تن گزارش شده است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
سهم گوشت گاو و گوساله با 245 هزار تن و وزن لاشه حدود (51 درصد)، گوسفند و بره با 184 هزار تن (39 درصد)، بز و بزغاله با 37 هزار تن (8 درصد) و سایر انواع دامها با 10 هزار تن (2 درصد) از کل لاشه قابل مصرف بوده است.
با اجرای این آمارگیری، هر ساله میزان کشتار انواع دام سبک و سنگین در کشتارگاههای رسمی کشور توسط مرکز آمار ایران اعلام میشود. این آمارگیری از سال 1347 هر ساله توسط مرکز آمار ایران اجار و نتایج آن منتشر میشود.
براساس خلاصه نتایج این آمارگیری، در سال 1394 تعداد 385 کشتارگاه رسمی در سراسر کشور فعالیت داشتهاند که حاصل فعالیت آنها ذبح 14 میلیون و 116 هزار رأس انواع دام به شرح زیر بوده است:
گوسفند و بره 10 میلیون و 235 هزار و 658 رأس
بز و بزغاله 2 میلیون و 551 هزار و 890 رأس
گاو و گوساله 1 میلیون 277 هزار و 712 رأس
گاو میش و بچه گاومیش 28 هزار و 689 رأس
شتر و بچهشتر 22 هزار و 499 نفر
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در سال 1394 نسبت به سال 1393 مؤید افزایش 12 درصدی مقدار تولید گوشت در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مقدار تولید گوشت نسبت به سال قبل برای گوسفند و بره 11 درصد و بز و بزغاله 1 درصد، گاو و گوساله 14 درصد، گاومیش و بچه گاومیش 5 درصد و برای شتر و بچهشتر 21 درصد افزایش داشته است.
آمار مذکور شامل کشتار دام خارج از کشتارگاهها نیست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *