صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آشنایی با چهارمین حریف والیبالیست‌های کشورمان/ مصر، تیمی که می‌تواند خطرناک باشد

۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷:۴۹
کد خبر: ۲۰۹۲۲۱
دسته بندی‌: ورزشی ، اخبار خارجی
تیم ملی والیبال امروز در چهارمین گام خود مقابل نماینده قاره آفریقا صف‌آرایی خواهند کرد و به دنبال ثبت بردی دیگر در ماراکانای ریو هستند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، بلندقامتان کشورمان که بعد از بازی نخست مقابل آرژانتین به خود آمدند و با لهستانی‌های قدرتمند بازی پایاپایی داشتند و در برابر کوبای جوان مقتدرانه بردند، آن‌ها امروز در چهارمین گام خود مقابل نماینده قاره آفریقا صف‌آرایی خواهند کرد و به دنبال ثبت بردی دیگر در ماراکانای ریو هستند.

مصری‌ها در آخرین رنکینگ فدراسیون جهانی والیبال جایگاه بیستم را به خود اختصاص داده‌اند، آن‌ها تاریخچه‌ای نسبتا طولانی در والیبال دارند و نخستین کشوری بودند که به کنفدراسیون والیبال آفریقا پیوستند.

پیش از آن که والیبال در قاره آفریقا به طور رسمی کارش را آغاز کنند مصری‌ها در سال‌های 1955 تا 1958 در مسابقات قهرمانی اروپا با نماینده‌های قاره سبز بازی می‌کردند. مردان والیبال مصر با قهرمانی در قاره اروپا جواز حضور در المپیک ریو را کسب کردند.

تاکنون تیم والیبال مصر درنخستین دیدار خود در ریو با نتیجه 3 بر صفر مغلوب لهستان شد و در دومین دیدار با نتیجه غیر قابل پیش بینی 3 بر صفر از سد کوبا گذشت و با همین نتیجه در بازی سومش برابر روسیه شکست را پذیرفت و فقط با یک امتیاز جایگاه پنجمی جدول رده بندی را به خود اختصاص داده است.

دیدارهای ایران و مصر در یک نگاه

از سال 2010 تا به حال تیم‌های مصر و ایران 5 بار در مسابقات رسمی به مصاف هم رفته اند که حاصل این تعداد بازی، یک برد برای مصر و چهار پیروزی برای ایران بوه است.

بر این اساس در مسابقات قهرمانی جهان 2010 تیم مصر برنده میدان بود و در مسابقات جام جهانی 2011، انتخابی لیگ جهانی 2011 ، انتخابی لیگ جهانی 2012 و جام جهانی 2012 بلندقامتان کشورمان موفق به غلبه بر حریف شدند.


پرونده مصری‌ها در المپیک

تیم ملی والیبال مصر تاکنون چهار دوره حضور در مسابقات المپیک را در کارنامه‌اش به ثبت رسانده است که بهترین جایگاهی که تا به حال در این عرصه کسب کرده‌اند عنوان دهمی در بیست و یکمین دوره المپیک در سال 1976 و در مونترال بود.

بازی حیثیتی

سکان هدایت نماینده والیبال قاره آفریقا در دستان شریف الشمرلی است وی و شاگردانش در این بازی کار سختی را پیش رو دارند.

نتیجه این بازی جدا از مشخص شدن صعود تیم‌ها به مرحله دوم المپیک از نظر حیثیتی هم برای بازیکنان هر 2 تیم اهمیت به سزایی دارد و همین موضوع تمایل بازیکنان را برای برد بیشتر کرده و بر حساسیت بازی می‌افزاید.

بازیکنان مصری با آن جثه خاص‌شان تمایل بسیار زیادی به اجرای تاکتیک‌های قدرتی دارند و در مقابل هم دفاع آبشارهای سرعتی ایرانی‌ها برای‌شان تا حدودی سخت است، ملی‌پوشان کشورمان با آنالیز دقیق این تیم به خوبی از سبک و سیاق کار آن‌ها باخبرند و به طور حتم برای مهار مهره‌های کلیدی این تیم برنامه‌ریزی دارند.

ملی‌پوشان ایران امروز وارد میدان می‌شوند تا کاری کنند کارستان شاید روی کاغذ ایران برنده است اما المپیک است و هزارویک اتفاق غیرقابل پیش‌بینی امید است شاگردان لوزانو در نخستین تجربه حضورشان در ریو باز هم تاریخ ساز شوند.


همه احتمالات صعود ایران

طبق جدول رده‌بندی مرحله مقدماتی تاکنون تیم ایران با کسب چهار امتیاز از سه بازی برگزار شده جایگاه چهارم را به خود اختصاص داده است و برای صعود به مرحله دوم در نبردی سخت و میلی‌متری با تیم مصر قرار دارد.

احتمال اول؛ در صورتی که بلندقامتان ایران بتوانند بازی را با یکی از نتایج سه بر صفر یا سه بر یک به نفع خود به پایان برسانند بدون اما و اگر به جمع برترین‌های ریو راه پیدا خواهند کرد.

احتمال دوم؛ اگر تیم ایران سه بر 2 مقابل نماینده آفریقا برنده شود 6 امتیازی شده و باز هم به جمع هشت تیم صعود خواهد کرد.

اما اگر تیم ایران در این بازی سه بر صفر و یا سه بر یک ببازد مصری‌ها حضور در مرحله دوم را تجربه خواهند کرد.

اگر سه بر 2 هم نتیجه را واگذار کند هر 2 تیم 5 امتیازی شده و کار به شمارش بردهای 2 تیم خواهد کشید، که در این حالت مصری‌ها با 2 برد (ایران و کوبا) به مرحله بعد صعود می‌کنند.

والیبالیست‌های کشورمان بدون دست کم گرفتن حریف باید کار را با برد در همان 2 ست نخست پایان دهند و صعودشان به مرحله بعد را مسجل کنند.

انتهای پیام/




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *