افزایش ۹ برابری هزینه در صورت افزایش ۳ برابری الگوی مصرف برق
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران با اعلام اینکه مردم با صرفهجویی و مدیریت زمان مصرف برق در هزینههای خود نیز صرفهجویی کنند گفت: هزینه برق در ساعات غیر اوج مصرف یعنی ۲۳ به بعد نصف شده اما در ساعات اوج ۲ برابر میشود.
وی افزود: برق با زندگی انسانها درگیر شده است و هم اکنون این افتخار نصیب ما شده تا در وزارت نیرو که دو مساله اصلی یعنی آب و برق را خدماترسانی میکند، به مردم خدمت ارائه کند.
هاشمی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق تهران دارای 31 هزار کیلومتر شبکه تقریباً 30 درصد تأسیسات زیرزمینی فشار متوسط کشور را عهدهدار است، گفت: 4 میلیون و 370 هزار مشترک در کشور داریم و 5 هزار و 450 نیروی متخصص در حال خدماترسانی در این حوزه هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اشاره به اینکه برای خدماترسانی مطلوب 300 میلیارد تومان هزینه برای تقویت، توسعه، بهینهسازی و افزایش راندمان انجام شده است، گفت: 34 هزار کنتور هوشمند و 1200 فیلر در کشور نصب شدند و در حال خدماترسانی به مردم هستند.
وی در رابطه با اقدامات وزارت نیرو و شرکت توزیع نیروی برق تهران برای کاهش تلفات برق گفت: از سال 92، کاهش تلفات از رقم 15 به 10 رسید و در تهران نیز کاهش تلفات از 9.3 به 6.2 کاهش پیدا کرد که بسیار مطلوب است.
وی با اشاره به عملکرد شرکت توزیع نیروی برق تهران به گسترش دولت الکترونیک و صدور قبض غیرحضور اشاره کرد و گفت: در سال جاری 25 درصد وقایع و اتفاقات نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است و تماسهای مردمی نیز 30 درصد کاهش یافت.
هاشمی با اشاره به اینکه 20 درصد خاموشیها کاهش پیدا کرده است،گفت: امسال پیک مصرف برق از 52 هزار مگاوات تجاوز نکرده است و در ساعات میانباری نیز 4434 مگاوات مصرف برق داشتهایم و برای کاهش مصرف برق در ساعات پیک 2 هزار مگاوات مردم رعایت کردند و همچنان تقاضای همکاری بیشتر داریم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان اینکه در دنیا برخی کشورها تا 48 درصد در ساعات پیک صرفهجویی و مدیریت کردهاند، گفت: در ماههای خرداد،تیر و مرداد در تهران 18 روز بالای 18 هزار مگاوات مصرف و 41 روز بالای 3500 مگاوات برق مواجه بودیم.
وی با اشاره به اینکه مردم باید در ساعات اوج مصرف یعنی 11 صبح و 4 بعدازظهر و از ساعت 7 بعدازظهر تا 11 شب باید صرفهجویی کنند، گفت:در این ساعات هزینه برق دو برابر ساعات دیگر است.
هاشمی گفت: 20 درصد مصرف ما توسط ادارات انجام میشود که در این باره با استانداریها مکاتباتی برای کاهش مصرف انجام دادهایم.
وی با اشاره به اینکه 620 هزار مشترک تجاری و 3 میلیون و 880 مشترک خانگی در کشور داریم، گفت: تنها 7 درصد از این مشترکان بیش از حد مصرف برق دارند که از آنان تقاضای کاهش مصرف داریم.
هاشمی با بیان اینکه به عنوان مثال اگر مصرف یک مشترک با افزایش 3 برابری از 200 کیلووات به 600 کیلووات برسد، هزینه آن 9 برابر خواهد شد، بنابر این مردم غیر از یخچال، تلویزیون و کولر سایر ابزار و وسایل برقی را در ساعات 11 شب به بعد مصرف کنند که هزینه برق نصف میشود.
وی همچنین از مردم خواست تا پلمب کنتورهای برق و فیوزهای آن را به دست افراد ناآشنا نسپارند و مراقب ابزار و وسایل برقی باشند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تهران با اشاره به اینکه در ساخت و سازهای جدید باید مسائل برق و زیرساختهای تأسیسات ساختمان مورد توجه قرار گیرد، گفت: طبق دستورالعمل مشترک وزارت نیرو و راه و شهرسازی باید از توان تخصصی مدیران برای استفاده بهینه ساختمانها از نیروی برق استفاده شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *