صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حقوق و مزایای کارکنان غیررسمی و رسمی غیرموظف مدارس غیردولتی براساس قانون کار تعیین می‌شود

۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰:۳۸
کد خبر: ۲۰۷۹۴۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نمایندگان مجلس مقرر کردند تعیین حقوق و مزایای کارکنان غیررسمی و رسمی غیر موظف مدارس و مراکز غیردولتی به موجب قانون کار و ضوابط آن خواهد بود.
به گزارش گروه سیاسی ، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز (چهارشنبه 20مردادماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی لایحه تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی که از سوی شورای نگهبان اعاده شده است با 174 رأی موافق، 7 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 254 نماینده حاضر در جلسه با اصلاح تبصره (1) ماده 25 موافقت کردند.

اصل ماده 25 این لایحه می‌گوید کارکنان تمام وقت فاقد پوشش بیمه‌ای مدارس و مراکز غیردولتی از مزایای قانونی تأمین اجتماعی برخوردار می‌شوند. کارکنان پاره وقت فاقد پوشش بیمه‌ای نیز به نسبت ساعات انجام کار مشمول حمایت‌های مقرر در این ماده هستند.

تبصره یک این ماده نیز به این شرح اصلاح شد: بخشی از حق بیمه سهم موسس و کارکنان غیررسمی مدارس غیردولتی را از محل اعتبارات صندوق حمایت از توسعه مدارس غیردولتی قابل پرداخت است.

همچنین ماده26 این لایحه نیز با 167 رأی موافق، 15 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 250 نماینده حاضر در جلسه مورد اصلاح قرار گرفت.

ماده 26 به این شرح اصلاح شد؛ تعیین حقوق و مزایای کارکنان غیررسمی و رسمی غیر موظف این مدارس و مراکز به موجب قانون کار و ضوابط آن خواهد بود.

در ادامه جلسه، تبصره 2 ماده 32 این لایحه نیز با 168 رأی موافق، 11 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 243 نماینده حاضر در جلسه برای تأمین نظر شورای نگهبان اصلاح شد.

ماده 32 این لایحه وضعیت مدرسه را در صورت انحلال یا تعطیلی دائم مدرسه غیردولتی تعیین تکلیف می‌کند.

تبصره 2 به این شرح اصلاح شد؛ در صورت انحلال یا تعطیلی دائم مدرسه و وجود شرایط مقرر در بندهای الف و ب این ماده و تأیید شورای سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت مرکزی، موسس موظف است فروش یا اجاره ملک را از طریق انتشار آگهی به اطلاع موسسان واجد شرایط برساند. در صورتی که هیچ موسس واجد شرایطی متقاضی خرید یا اجاره ملک نباشد، آموزش و پرورش می‌تواند ملک مورد نظر را خریداری یا برای دایر کردن مدرسه دولتی برابر قوانین و مقررات مربوط اجاره می‌نماید، در غیر این صورت شورای سیاست‌گذاری ونظارت مرکزی نسبت به تعیین وضعیت اجاره یا فروش ملک، تصمیم لازم را اتخاذ می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *