صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکارچی‌ای که دوستدار طبیعت است

۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱:۰۱
کد خبر: ۲۰۷۴۷۸
مالک یک فروشگاه اسلحه و مهمات مجاز شکار در شهرکرد که از شکارچیان برجسته این استان محسوب می شود، برخلاف شغل اصلی خود، دوستدار حیوانات و پرندگان است.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از روزنامه ایران، یک فروشگاه اسلحه و مهمات مجاز شکار در یکی از خیابان‌های شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد که صاحب آن دوستدار حیوانات و پرندگان است، به طوری که در زمستان و زمان کمبود آذوقه به کمک آنها می‌شتابد و در فصل غیر شکار هرگز این کار را انجام نمی‌دهد.

«حبیب آزادگان» که بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و آزاده دوران دفاع مقدس است، گفت: در خصوص شکار جانداران باید فرهنگ‌سازی شود و شکارچیان باید بدانند چه زمانی برای شکار مناسب است و چگونه در حفظ گونه‌های در حال انقراض حیوانات و پرندگان کوشا باشند.

وی که بیش از 50 سال خانواده‌اش در این حرفه فعالیت دارند و مغازه‌اش مملو از انواع اسلحه شکاری و لوازم جانبی صید پرندگان و حیوانات است، گفت: در حال حاضر به دلیل مشکلات اقتصادی مشتری کمتری داریم و استقبال خوبی از این کار نمی‌شود. چند سال پیش اعلام جواز کردند و هرکس که اسلحه قاچاق داشت، تحویل داد. در حال حاضر در هر خانه 3 تا 4 اسلحه شکاری با مجوز وجود دارد و از طرفی، از زمان اعلام جواز اسلحه، مردم بیشتر فروشنده اسلحه شکاری هستند تا خریدار آن.

آزادگان با اشاره به اینکه شکار برای او ورزش محسوب می‌شود و انجام این کار در فصل زاد و ولد جانداران درست نیست، تصریح کرد: فصل شکار از اواخر پاییز شروع و تا پایان زمستان ادامه دارد و بیشتر حیوانات و پرندگانی چون کل، قوچ، مرغابی و کبک در این استان شکار می‌شوند.

وی شغل خود را در تضاد با محیط زیست ندانست و افزود: به‌دلیل اینکه شکار در فصل خودش انجام می‌شود، مشکل‌ساز نیست. ما می‌دانیم که کبک ماده در فصل تخمگذاری 30 تخم می‌گذارد و اگر آن را در این فصل شکار کنیم، در واقع 30 کبک را از بین برده‌ایم. یک شکارچی در زمان شکار 3 تا 4 کبک را شکار می‌کند، اما در فصل تخمگذاری این 3 تا 4 کبک عامل تلف شدن بیش از 100 کبک محسوب می‌شوند. نباید کاری کنیم که فرزندان ما در آینده فقط عکس جانوران منطقه را ببینند و نتوانند پرندگان و حیوانات زادگاه خود را دیده و لمس کنند.

گفتنی است، افزایش سلاح‌های شکاری، شکار و صید قانونی و غیرقانونی در عرصه‌های ملی باعث از بین رفتن برخی گونه‌های جانوری شده و محیط زیست را برای حیات وحش ناامن کرده است.

چهارمحال وبختیاری از نظر تنوع زیستی رتبه نخست کشور را دارد که حفاظت از این تنوع زیستی، فرهنگ‌سازی عمومی و تعامل دستگاه‌های مختلف بویژه رسانه‌ها و تشکل‌های مردمی با سازمان حفاظت محیط زیست را می‌طلبد.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *