صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سند تحول نیاز به قانونگذاری دارد

۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۲:۲۴
کد خبر: ۲۰۷۴۰۸
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: سند تحول بنیادین در بخش‌هایی نیاز به قانونگذاری دارد که در مرکز پژوهش‌ها احصاء شده است.
به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت؛ کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی امروز در سی و سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار کرد: سند تحول بنیادین یکی از مطالبات بنیانگذار انقلاب و همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

وی افزود: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و آگاهی معلمان از این سند بسیار مهم است.

جلالی با بیان اینکه از برنامه اول توسعه جای پاهایی از تحول در آموزش و پرورش را می‌توانیم ببینیم، خاطرنشان کرد: گسترش کمی و کیفی تعلیم و تربیت، ایجاد امکانات آموزشی و اولویت دادن به ریشه‌کنی بیسوادی؛ در برنامه دوم ساماندهی نیروی انسانی، در برنامه سوم مشارکت مردم و تقویت بخش خصوصی، در برنامه چهارم به تکالیف آموزش و پرورش و در برنامه پنجم به تحول در آموزش و پرورش، هدایت تحصیلی و سنجش و ارتقای آموزشی حرفه‌ای اشاره شده است.

وی با بیان اینکه سند تحول در بخش‌هایی نیاز به قانونگذار دارد، گفت: بخش‌هایی از این سند ماهیت برنامه‌ریزی و بخش‌هایی نیاز به قانونگذاری دارد که این قسمت‌ها را در مرکز پژوهش‌های مجلس احصاء کرده‌ایم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به مواردی که نیاز به قانونگذاری در سند تحول آموزش و پرورش دارد، تصریح کرد: تعیین سن افراد لازم‌التعلیم، طرح جامع نگهداشت منابع انسانی و تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش، تأمین تنوع و تخصیص منابع مالی، بازنگری در تشکیل شوراهای آموزش و پرورش کشور، همکاری و مشارکت ملی در اجرای سند تحول آموزش و پرورش تقویت نقش خانواده‌ها در آموزش و پرورش، اصلاح متوازن و اهداف آموزش و پرورش و احیای قانون معاونت پرورشی و تربیت بدنی از مواردی هستند که نیاز به قانونگذاری دارند.

جلالی با انتقاد از فشارهایی که مدارس به دانش‌آموزان وارد می‌کنند، اظهار کرد: دختر بنده در دوره پیش‌دانشگاهی تحصیل می‌کند و من فکر می‌کنم با این حجم فشاری که مدارس به او وارد می‌کنند در دانشگاه چه اتفاقی برای او خواهد افتاد؛ واقعا باید کار جدی انجام داد و با این حجم کاری که مدارس به بچه‌ها وارد می‌کنند برای فرزند خودم احساس خطر می‌کنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *