تمرکز بر صنایع تبدیلی از برنامههای بسیج سازندگی است
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: ضرورت تمرکز بر صنایع تبدیلی در هر شهرستان و ایجاد یک قطب صنایع تبدیلی به عنوان الگو، با بررسی تخصصی و کارشناسی بر روی محصولات دارای ضایعات از برنامه های سازمان بسیج سازندگی کشور است.
به گفته وی در سال جاری 50 هزار واحد اقتصاد مقاومتی در بخش های مختلف در کشور راه اندازی و بیش از 70 هزار شغل جدید ایجاد می شود.
سردار غلامی در ادامه اظهار کرد: از این تعداد 38 هزار واحد در عرصه اقتصاد مقاومتی و 12 هزار واحد مختص صنایع تبدیلی است.
وی بیان داشت: سازمان بسیج سازندگی با تجربه سه ساله خود در زمینه اقتصاد مقاومتی به ویژه واحد های کوچک و مشاغل خانگی، امسال در صدد توسعه این تجربه در واحدهای کوچک و مشاغل خانگی است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور توجه به صنایع تبدیلی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: برای این کار عظیم، منابع اعتباری لازم را پیش بینی کرده ایم و دستکم 50 هزار واحد کوچک در کشور ایجاد می کنیم که اعتبار مورد نیاز این واحدها بین 50 تا 300 میلیون ریال است.
سردار غلامی تاکید کرد: ایجاد قطب های صنعتی بر مبنای پتانسیل و ظرفیت موجود در هر شهرستان و با محوریت یک محصول خاص با ضایعات بالاست و اولویت در این راستا محصولی است که ارزش افزوده بالا و درآمدزایی برای مردم در پی دارد و از 15 تا 30 واحد صنایع تبدیلی در این زمینه ایجاد و آن شهرستان عملا به قطب آن محصول تبدیل می شود.
به گفته وی شهرستان قروه دارای پتانسیل بالایی در زمینه سنگ های تزیینی و معدنی است و ایجاد صنایع تبدیلی برای ایجاد ضایعات این معادن می تواند با تبدیل به مصنوعات زینتی، قروه را به قطب تولید مصنوعات سنگی در کشور تبدیل کند و مشکل بیکاری جوانان این شهرستان را حل کند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یکی از اقدامات سازمان بسیج سازندگی درحوزه اقتصاد مقاومتی را راه اندازی گروه های جهادی صنعتی اعلام کرد و گفت: با ایجاد کلینیک های سیار صنعتی، عارضه یابی صنایع راکد در دست اقدام است تا با شناسایی و بررسی موانع و مشکلات این گره ها را حل کرد.
وی با اشاره به دلایل رکود واحدهای صنعتی گفت: مشکلات مدیریتی، کمبود منابع و تسهیلات برای خرید نهاده های اولیه و تاخیر در پرداخت اقساط و عدم تعامل بانک ها برای ارائه فرصت برای احیا از آن جمله است.
سردار غلامی تاکید کرد: چرخه های مرتبط با نگه داشتن صنایع در واحد های صنعتی فعال نیستند و برخی واحدها با کمترین حمایت ها و منبع می توانند به عرصه تولید و فعالیت بازگردند.
قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *