اعتراض "روزنامه نگاران هند" به سیاست های دولت
شماری از از روزنامه نگاران،خبرنگاران،دبیران خبر و مدیران مسئول روزنامه ها روز دوشنبه با برگزاری تجمعی در جنترمنتر در دهلی نو به سیاست های رسانه ای دولت اعتراض کردند.
روزنامه نگاران با امضای بیانیه ای خواستار پایان دادن به این سیاست تبعیض آمیز شدند و اعلام کردند این اقدام دولت مغایر با سیاست حمایتی و جریان آزاد اطلاعات است .
جاوید رحمانی مدیرمسئول روزنامه سائبان اردو در این تجمع به خبرنگار ایرنا گفت که کمک دولت به تعدادی از روزنامه ها و دادن اگهی بازرگانی باعث ورشکستگی بسیاری از روزنامه ها و جراید کوچک شده است .
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از 16 هزار نشریه به علت توان پایین مالی و حمایت نشدن از سوی دولت با خطر تعطیلی مواجه است .
"وصی الدین صدیقی" یکی از برگزار کنندگان این تجمع گفت که سیاست جدید دولت ضربه بزرگی به نشریاتی که توان مالی کمی دارند وارد کرده است .
وی خاطرنشان کرد: با این سیاست ،بیش از 25 هزار نفر از اصحاب رسانه کار خود را از دست می دهند.
بنابر آمار رسمی اداره ثبت مطبوعات هند، حدود یکصد هزار روزنامه و نشریه هم اکنون در این کشور درحال انتشار است و روزانه پنج تا شش رسانه نوشتاری جدید در هند منتشر می شود.
مطبوعات هند به 123 زبان داخلی و خارجی منتشر می شود که هندی ، انگلیسی ،اردو ،گجراتی ،بنگالی ،مرآتی ،تامیلی ،کنادا،مالیالم و تلگو حدود 99 درصد حجم مطبوعات را به خود اختصاص داده است .
از بزرگترین گروههای مطبوعاتی این کشور می توان به تایمز او ایندیا، هندو، هندوستان تایمز،اناناد بازارپاتریکا(ای.بی.پی) ،دینیک چاکران،مالیالم مانوراما ، بهاسکار، اینادو ، ایندیا تودی، اکسپرس و ساهارا را نام برد.
روزنامه های استیتسمن ،مومبای سماچار، تایمز او ایندیا، پایونیر، هندو، تریبیون و ایشین ایج نیز از قدیمی ترین روزنامه های درحال انتشار هند است .
/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *