صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش 28 درصدی درآمدهای پایدار شهرداری تهران طی سال های اخیر

۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۰:۰۱
کد خبر: ۲۰۶۲۸۱
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: درصورتی که دولت هزینه های ناشی از پایتخت بودن تهران و تعهدات مالی خود را به شهرداری بپردازد، سیاست های پایدارسازی درآمد در پایتخت تسریع خواهد شد.

به گزارش گروه جامعه ، قدرت گودرزی با تاکید بر اینکه با تلاش‌های گسترده توانسته ایم سهم درآمدهای پایدار شهری را افزایش دهیم، گفت: با توجه به اراده مدیریت شهری تهران برای پایدار سازی منابع درآمدی و کاهش اتکاء به درآمدهای ناپایدار بخصوص درآمدهای ناشی از ساخت و ساز و وجود سند راهبردی طرح جامع درآمدهای پایدار، روند سهم درآمدهای پایدار در شهرداری تهران رو به افزایش است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون پایتخت کشورمان وضعیت بهتری را در تحقق درآمدهای پایدار نسبت به سایر کلان شهرها دارد، تصریح کرد: درحال حاضر تمامی شهرهای کشور نیازمند تامین منابع مالی پایدار برای رفع مشکلات حمل‌و‌نقل عمومی، ترافیک و آلودگی هوا هستند.

گودرزی با تاکید بر لزوم بازنگری در طرح جامع درآمدهای پایدار شهرداری تهران (مصوب سال 1386 در شورای شهر) خاطرنشان کرد: تهیه لوایح جدید و بازنگری در برخی مصوبات درآمدی را در دستور کار داریم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران عنوان کرد: درآمدهای پایدار شهرداری پایتخت در سال 87 تنها 12 درصد بود اما خوشبختانه با اقدامات مدیریت شهری این میزان به 40 درصد افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به پیگیری های شهرداری تهران برای تحقق لایحه درآمدهای پایدار شهرداری های کشور گفت: این لایحه در چارچوب مفاد ماده 174 قانون پنجم توسعه کشور تهیه و اکنون در کمیسیون امور خاص کلان شهر تهران در دولت در دست بررسی است.

گودرزی افزود: انتظار می رود که این لایحه با تایید کمیسیون امور خاص کلان شهر تهران و دولت محترم بزودی به مجلس شورای اسلامی ارسال شود. معتقدیم با توجه به مشکلات شهرداری ها در این حوزه؛ با تصویب مفاد این لایحه علاوه بر شفاف سازی نظام مالی شهرداری ها، به تامین مالی پروژه های شهری نیز کمک خواهد شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در پایان با تاکید بر پیگیری لایحه دائمی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: با توجه به اتمام زمان اجرایی قانون مالیات بر ارزش افزوده فعلی که بخش عمده ای از منابع مالی شهرداری ها را پوشش می دهد، انتظار می رود با دائمی شدن آن بخشی از مشکلات مالی شهرداری ها رفع شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *