صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

داعش نتیجه حمله آمریکا به عراق است/ مخالف "میانه رو" در سوریه وجود خارجی ندارد

۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹:۲۰
کد خبر: ۲۰۶۲۱۴
پایگاه گلوبال ریسرچ در مطلبی نوشت که رسانه های جمعی وابسته به غرب و کشورهای عربی مدام تلاش می کنند که دولت بشار اسد را مقصر اصلی نزاع منطقه معرفی کنند، این رسانه ها هرگونه تفسیری خلاف این را نشر نمی دهند.
به گزارش گروه بین الملل ، پایگاه اینترنتی گلوبال ریسرچ با انتشار یادداشتی به بیان ده واقعیت درباره جنگ سوریه پرداخت.

1-    منبع اصلی گزارش های رسانه های غربی درباره جنگ سوریه، فروشگاه لباسی است در کاونتری لندن این یک شوخی نیست، اگر خبرها را دنبال کنید، به احتمال زیاد می بینید که رسانه های مسلط  با شکوهی خاص، مدام از نهادی به نام « دیده بان حقوق بشر سوریه» نقل قول می کنند. این به اصطلاح «دیده بان» توسط مردی در خانه اش در کاونتری لندن اداره می شود-یعنی هزاران کیلومتر دورتر از میدان جنگ سوریه. با این حال بسیاری از رسانه های مشهور ومعروف غربی مانند بی بی سی، رویترز، گاردین و اینترنشنال بیزینس تایمز، تمام خبرهای خود را از این نهاد می گیرند. اعتبار این نهاد تنها به این برمی گردد که مالک آن مغازه لباس فروشی در کاونتری لندن دارد و همچنین مخالفت آشکار او با رئیس جمهور قانونی و فعلی سوریه.

2-    شنود مکالمه های تلفنی نشان می دهد که دولت ترکیه خدمات پزشکی زیادی را به تروریست های داعش ارائه می دهد
 
میزان حمایت دولت ترکیه از تروریست های داعش که علیه دولت سوریه می جنگند بسیار گسترده است. در واقع، این تروریست ها همیشه مرز ترکیه را «دروازه جهاد» می نامند. در ماه می 2016، گزارش هایی منتشر شد مبنی بر خدمات گسترده و پرهزینه پزشکی دولت ترکیه به تروریست های داعش.

3-    ترکیه، قطر و عرستان سعودی قصد داشتند که خط لوله گازی را احداث کنند که از سوریه عبور می کند، اما بشار اسد مخالف این خط لوله بود.
 
در سال 2009 قطر پیشنهاد احداث خط  لوله گازی به بشار اسد داد که از کشور سوریه و ترکیه عبور می کرد تا گاز عربستان از این طریق صادر شود. اما اسد این پیشنهاد را رد کرد و درعوض قراردادی را با ایران و عراق امضا کرد تا خط لوله ای را به سمت بازارهای اروپایی احداث کنند که این قرارداد، ترکیه، عربستان و قطر را به کل از این مسیر خارج می کرد. به همین دلیل کشورهای ترکیه، قطر، و عربستان  همیشه از حامیان سرسخت مخالفانی بوده اند که در پی سرنگونی دولت قانونی بشار اسد هستند. روی هم رفته، این کشورها در این جنگ میلیاردها دلار خرج کردند، اسلحه در اختیار تروریست ها قرار دادند.
 
4-    داعش نتیجه حمله آمریکا به عراق است و نه جنگ داخلی سوریه
 
داعش که به صورت رسمی القاعده عراق نامیده می شود، درست بعد از حمله جنگ ائتلافی به رهبری آمریکا و انگلیس به کشور عراق درسال 2003، شناخته شد. روشن است که قبل از حمله آمریکا و انگلیس به عراق هیچ گونه اثری از داعش در عراق نبود و در حقیقت هیچ دلیلی برای حضور داعش تا قبل از حمله وجود نداشت. زمانی که در ماه می 2003،«پل برمر» به سمت حاکم عراق منصوب شد، پلیس و ارتش را منحل کرد. برمر نزدیک به 400 هزار نظامی سابق از جمله مقامات بلندپایه نظامی را اخراج کرد. اکنون این ژنرال ها در رده های بالای داعش حضور دارند. اگر اقدامات آمریکا نبود، داعش به احتمال زیاد امروز وجود خارجی نداشت.
 
5-    مدیر عامل سابق شرکت اپل، فرزند یک پناهنده سوری است

استیوجابز فقید، پایه گذار شرکت اپل، فرزند پدری سوری اصل بود که در دهه 1950 به آمریکا مهاجرت کرد. این حقیقت زمانی جالب توجه می شود که حتی نامزدهای ریاست جمهوری بخشی از تبلیغات خود را به بیگانه ستیزی، اسلام هراسی، نژادپرستی و نفرت به پناه جویان و مهاجران اختصاص می دهند. آیا دونالد ترامپ شرایطی را در آینده ایجاد خواهد کرد که پیشگامان فن آوری نتوانند به راحتی خود وارد آمریکا شوند، گفتار و بیان ترامپ نشان می دهد که چنین شرایطی  ایجاد خواهد شد.
 
6-    توافق دفاعی دو جانبه میان ایران و سوریه

ایران و سوریه از سال 2005 تاکنون خود را به توافق دفاعی دوجانبه ای ملزم کرده اند. دولت ایران نشان داده است که به این توافق پایبند بوده است و دولت سوریه را در همه زمینه ها و به شیوه های گوناگون اعم از اعزام نیرو، کمک مالی، آموزش و مشاوره کمک کرده است.
 
7-    سرنگونی دولت بشار اسد بخشی ازنقشه کلان تری است که درست بعد از یازدهم سپتامبر طرح ریزی شد

بنا بر یادداشت افشا شده ژنرال چهارستاره، ولسی کلارک، درست بعد از 11 سپتامبر پنتاگون نقشه ای را طرح ریزی کرد که دولت های  عراق، لبنان، لیبی ، سومالی، سودان و سوریه را طی  پنج سال سرنگون کند. 

8-    بشار اسد هیچ گاه از سلاح شیمایی علیه مردم خود استفاده نکرد

تیم تحقیقاتی سازمان ملل درباره استفاده از سلاح های شیمایی درجنگ داخلی سوریه دراوایل 2013 اعلام کرد که شواهد نشان می دهد که مخالفان بشار اسد از سلاح شیمایی استفاده کرده اند، این گزارش در حالی منتشر می شد که کشورهای غربی به سرعت و پیش از هرگونه تحقیق و پژوهشی دولت سوریه را متهم به استفاده ازسلاح شیمایی کرده بودند.
 
9-    چیزی به نام مخالف «میانه رو» در سوریه وجود خارجی ندارد

حتی اگرزمانی به فرض مخالف میانه رویی در سوریه وجود داشته است، اکنون هیچ اثری از این موجود خیالی نیست. «ارتش آزاد سوریه» که کشورهای غربی از حامیان اصلی آن هستند،خیلی وقت است که تروریست های تندرو سکان آن را در دست گرفته اند. آمریکا از این حقیقت آگاه است اما همچنان به کمک خود به تروریست های مخالف اسد ادامه می دهد. نیویورک تایمز در سال 2012 گزارش داد که بخش عظیمی از سلاح های ارسالی آمریکا به سوریه، به دست تروریست های سَلَفی می رسد.
 
10-    بشار اسد نسبت به اوباما از محبوبیت بالایی برخوردار است

به خلاف ادعاهای باراک اوباما که دولت بشار اسد را غیر مشروع می خواند این حقیقت خودنمایی می کند که از سال 2011 تاکنون که جنگ داخلی شروع شده است، اکثریت مردم سوریه از بشار اسد حمایت کرده اند. انتخابات سال 2014 در سوریه که اسد برنده آن بود تحت نظارت ناظران بین المللی و در سلامت کامل برگزار شد. پیروزی اسد در این انتخابات خود شاهدی است بر این حقیقت که او همچنان در میان مردم سوریه از محبوبیت بالایی برخوردار است. ازسوی دیگر، اوباما درسال 2012 برنده انتخاباتی شد که تنها 53 درصد مردم آمریکا در آن شرکت کرده بودند، یعنی تنها 129 میلیون آمریکایی پای صندوق های رای آمدند، به بیانی دیگر تقریبا 198 میلیون مردم آمریکا به اوباما رای نداده اند. وضعیت محبوبیت او اکنون چیزی درحدود 50 درصد است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *