صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در کنسرت شهرام و حافظ ناظری چه گذشت؟/سکوت 4هزار نفره‌ای که محوطه برج میلاد را فرا گرفت+ عکس

۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰:۵۲
کد خبر: ۲۰۶۱۷۸
حافظ ناظری در روند برگزاری کنسرت "ناگفته" که همراه با پدرش استاد شهرام ناظری روی صحنه رفت گفت: برای کنسرت امشب 15 سال زحمت کشیده شده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، کنسرت "ناگفته" استاد شهرام ناظری و حافظ ناظری با استقبال پرشور علاقمندان موسیقی ایرانی و موسیقی کلاسیک در سه شب متوالی 14،13 و 15 مرداد در محوطه فضای باز برج میلاد برگزار شد و با رقم زدن تجربه ای جدید، شبی خاطره انگیز را برای طرفدارانش ساخت.



علاوه بر تمدید اجرای موسیقی در فضای باز برج میلاد نحوه کارگردانی و طراحی سه بعدی فضای پشت سر خواننده ها و نوازنده ها یکی از جذابیت‌های اجرای ناظری ها و همچنین فروش کامل بلیت ها و تجدید این کنسرت در شب های دیگر بود تا این کنسرت میزبان 18 هزار نفر از علاقمندان موسیقی ارزشمند ایرانی باشد.



پس از ورود نوازنده ها و سپس استاد شهرام ناظری و حافظ ناظری روی صحنه، علاقمندان دقایقی آنها را ایستاده تشویق کردند.

شهرام ناظری درابتدای حضورش روی صحنه ضمن سپاسگذاری از حضور مخاطبان و خوش آمدگویی به آنها گفت: از تمامی دوستانی که از برنامه ما این چنین استقبال کردند، تشکر می کنم و به جرأت اعلام می کنم که این استقبال درحقیقت همان عشقی است که باعث شده بنده و تعدادی دیگر از هنرمندان شاخص برایتان بخوانیم.

وی ادامه داد: در این سال ها هیچ حقوق مادی و معنوی نداشتم و این 50 اثر را با عشق و همت خودم در منزل تهیه و به شما عزیزان تقدیم کردم.

شوالیه آواز ایران درادامه صحبت های خود اظهار کرد: استقبال شما از کنسرت "ناگفته" ما را دلگرم کرد و این عشق برای همیشه برای ما باقی می ماند و در زمره خاطرات ما ثبت می شود. برنامه امشب کنسرت ناگفته هم جنبه موسیقی کلاسیک ، هم جنبه اپرا و هم جنبه موسیقی ایرانی را دارد.



این برنامه در 7 بخش برگزار شد که بخش اول را فصل یک آلبوم "ناگفته" با عنوان "آفرینش" تشکیل می‌داد که صلح اتمی و ساز آواز دو بخش اصلی آن بود.

همچنین بداهه نوازی نیز دومین بخش این کنسرت بود.

در سومین قسمت از برنامه نیز قطعه "مرا می بینی و هر دم زیادت می کنی دردم" با ملودی شهرام ناظری و با تنظیم حافظ ناظری برای مخاطبان اجرا شد.

علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میهمان کنسرت پرشور ناگفته بود و ناظری پس از معرفی او گفت: طی سالهای اخیر اینگونه اعلام شده که سلیقه هنری مردم افت کرده در حالی که مشاهده می کنیم ایرانیان با ذوق، از یک برنامه فرهنگی هنری که با  ذهنیت درستی برگزار می شود به خوبی استقبال می کنند.



وی ادامه داد: علی مرادخانی یار هنرمندان است و همیشه روابط دوستانه ای با هنرمندان داشته است. او تنها مردی است که درا ین سالها برخلاف کارهای بی خاصیتی که انجام شده، همیشه با هنرمندان بوده است.

هنگام اجرای این برنامه با اینکه ظرفیتی 4 هزار نفری درمحل اجرا حضور داشتند سکوت بی نظیری برقرار بود به نحوی که ناظری پس از اجرای قطعه چهارم گفت: سکوت یکی از چیزهایی است که دنیا باید چنین صحنه هایی را از ایران ببیند و سپس درباره ایرانی ها قضاوت کند.

وی با اشاره به نوع موسیقی اجرایی هم اظهار کرد: هضم این نوع موسیقی چندان راحت نیست چرا که موسیقی روز نیست. شهرام ناظری در ادامه به پاس قدردانی از همراهی ویژه مخاطبان بخشی از قطعه مشهور و خاطره انگیز "اندک اندک جمع مستان می رسد" را خواند.






در بخش چهارم این برنامه،‌ بداهه نوازی اجرا شد و در بخش پنجم، فصل چهارم آلبوم "ناگفته" با عنوان "بازگشت جاودانگی" اجرا شد. فصل چهارم آلبوم "ناگفته" در حقیقت شامل 6 بخش بود که  رقص کهکشان ها، نزول، رهایی، سکوت، عروج و جاودانگی این قسمت ها را تشکیل می دهند.




پیش از اجرای بخش ششم کنسرت "ناگفته" که به مثنوی خوانی اختصاص داشت حافظ ناظری گفت: حالا به آخر برنامه نزدیک شدیم به همه شما عزیزان سلام می کنم. نمی توانم احساسم را بیان کنم فقط این را می گویم که باعث افتخار است امشب رو به روی شما باشیم و درس پس بدهیم.

حافظ ناظری با اشاره به ویژگی های کنسرت "ناگفته" توضیح داد: برنامه امشب با ضعف ها و قوت هایش شبیه جیزی نیست که تا حالا شنیده باشید و حدود 10 تا 15 سال بر ای بخشهای مختلف آن زحمت کشیده شده است.

خوانند آلبوم بین المللی" ناگفته" ادامه داد: نکته جالب این برنامه این است که مخاطبان با یک تشکل جدید از موسیقی ملی، موسیقی سنتی، موسیقی کلاسیک واپرا در اینجا آشنا می شوند.

وی همچنین تصریح کرد: متاسفانه امروز دنیا شکل دیگری از ایران را معرفی می کند و در چنین موقعیتی ما وظیفه داریم با کارهایی که از اعتبار جهان برخوردار است استفاده کنیم تا نام واصالت ایران را با رویکرد در دنیا زنده کنیم.

بخش هفتم این برنامه واجرای قطعه آخر اختصاص پیدا کرد به که ملودی آن را شهرام و حافظ ناظری به طور مشترک تهیه کرده بودند و تنظیم را حافظ انجام داده بود.

حافظ ناظری با اشاره به آلبوم" ناگفته "ویژگی های این اثر گفت: آلبوم "ناگفته" تا کنون عناوین بسیاری به دست آورده است.

وی در مورد فضایی که برای برگزاری کنسرت "ناگفته" نیز فراهم شده بود توضیح داد: می دانم که چنین فضایی در شان شما نیست اما برای آن زحمت بسیار کشیده شده است تنها چیزی که داغ آن بر دلم مان صندلی های شما عزیزان است.



حافظ ناظری خاطر نشان کرد: قرار بود "ناگفته" با ستاره های موسیقی جهانی اجرا شود که بنا به دلایلی این اتفاق نیفتاد. افتخار می کنم که امروز در کنار نوازنده های ایرانی این برنامه را اجرا می کنم. مطمئن باشید که دفعه های بعد با کارهایی جدیدتر و متفاوت تر درخدمت شما عزیزان خواهیم بود.

پس از برگزاری کنسرت پرشور "ناگفته" که با تدارک فضایی وسیع در محوطه باز برج میلاد و به همت موسسه صورت آوای هنر با مدیریت روابط عمومی علی نیکونیا برگزار شد حافظ ناظری در میان علاقمندانش حاضر شد ضمن گرفتن عکس یادگاری با آنها آلبوم ناگفته را برایشان امضا کرد.

گفتنی است کنسرت بزرگ ناگفته در سری جدید تمدیدهای خود در تاریخ های 20، 21 و 22 مرداد نیز ساعت 21 در برج میلاد بر گزار می شود.


گزارش از بهاره کنجکاوفرد


برای تماشای گزارش تصویری مربوط به کنسرت شهرام و حافظ پورناظری (اینجا) کلیک کنید.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *