مصرف آجیل التهاب بدن را کاهش میدهد
یافتههای حاصل از مطالعات جدید نقش آجیل را در کاهش اختلالات متابولیکی قلبی نظیر بیماریهای قلبی- عروقی و دیابت نوع 2 تایید میکند.
تا قبل از این محققان ارتباط بین افزایش مصرف آجیل و کاهش خطر بیماریهای مزمن و حتی مرگ را نشان داده بودند.
مطالعه جدید انجام شده بر روی بیش از 120 هزار پرستار زن شاغل و بیش از 50 هزار پرستار مرد نشان داده است افرادی که در طول هفته پنج بار یا بیشتر آجیل مصرف میکنند، نسبت به آنهایی که هرگز و یا بهندرت مصرف کردهاند از سطح نشانگرهای التهابی کمتری در خون برخوردار بودهاند.
همچنین افرادی که در طول هفته مصرف آجیل را جایگزین گوشت قرمز، تخممرغ و غلات کردهاند نیز بهطور قابل ملاحظهای دارای سطح پایینتری از شاخصهای التهابی هستند.
انواع آجیل درختی و بادامزمینی حاوی ترکیبات مقوی زیادی نظیر منیزیم،
فیبر، اسیدآمینههای ضروری، آنتیاکسیدان و اسیدهای چرب غیراشباع هستند که
میتوانند نقش مهمی در کاهش فرایند التهاب عمومی بدن و در نتیجه بیماریهای
ناشی از آن داشته باشند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *