صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگاه سیامک صفری بر روند برگزاری جشنواره های داخلی تئاتر

۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۲۰:۰۱
کد خبر: ۲۰۵۶۸۹
شاید ابتدایی ترین و ساده ترین تاثیری که جشنواره ای مثل تئاتر رضوی می تواند در منطقه داشته باشد، آشنا کردن قشری از جامعه با این هنر است که پیش از این اطلاعی از این هنر نداشته اند.
به گزارش گروه فرهنگی ، سیامک صفری یکی از هنرمندان با سابقه در عرصه تئاتر، درباره برگزاری جشنواره در شهرهای مختلف و آشنا شدن مخاطبان با این هنر گفت: «چیزی که روشن است تاثیرگذاری و مثبت بودن این جریان های هنری است.

هر همایش، جشنواره و مراسمی مناسبات خاص خودش را دارد و بر اساس این مناسبات تئاتر را به سمت و سوی خاصی هدایت می کند. شاید ابتدایی ترین و ساده ترین تاثیری که جشنواره ای مثل تئاتر رضوی می تواند در منطقه داشته باشد، آشنا کردن قشری از جامعه با این هنر است که پیش از این اطلاعی از این هنر نداشته اند».

بازیگر نمایش «خاطرات و کابوس های یک جامه دار از زندگی و قتل میرزا تقی خان فراهانی» در ادامه افزود: «من فکر می کنم تنها جشنواره کافی نیست و باید برای رسیدن به هدف نهایی در تئاتر یک منطقه کارهای دیگری هم انجام شود. اگر این هنر با زندگی مردم در طول سال همراه باشد، مدیریت درستی بر مسائل فرهنگی شود و... بهترین نتیجه به دست می آید».

بازیگر نمایش«دژاوو» در ادامه ضمن اشاره به اهمیت نظم و مدیریت در برگزاری جشنواره ها، گفت: «اگر برگزار کنندگان جشنواره های مختلف در عملکردشان دقت کنند و شرکت کننده ها هم بدانند چه می خواهند و کار با کیفیتی ارائه کنند، شرایط بهتری خواهیم داشت. یک جشنواره نیاز به هزینه دارد و نمی توان بدون پرداخت هزینه گزاف توقع داشت که نتیجه مناسبی از یک جشنواره حاصل شود. »

 وی ادامه داد: «احترام عنصر بسیار مهمی در برگزار کردن جشنواره هاست. در تمام دنیا بانیان برگزاری یک فستیوال از مدت ها قبل برای ورود و پذیرایی از مهمانان شرکت کننده در آن فستیوال آماده می شوند و به نظر می رسد تمام ارگان های یک شهر هر خدمتی را که می توانند در راستای آسایش و برگزاری هر چه بهتر جشنواره ارائه می دهند.

همه این موارد به دقت نظر و جدی بودن مدیران بستگی دارد. مثلا مریوان سالهاست که میزبان جشنواره تئاتر خیابانی است و من فکر  می کنم کل این شهر باید در دوران جشنواره رنگ و بوی این فستیوال را داشته باشد و این جذابیت ایجاد می کنند تا شرکت کننده های بیشتری برای سالهای بعد به سمت این جشنواره بیایند. چند پوستر و بنر در شهر و کمی پول خرج کردن برای برگزار کردن جشنواره و در نهایت پرداخت اندک پولی به برگزیدگان چه کمکی به تئاتر منطقه می کند؟ جشنواره استاندارد اتاق فکر می خواهد تا در مورد همه چیز بهترین تصمیمات گرفته شود».

سیامک صفری در آخر درباره حمایت از شرکت کنندگان در جشنواره های تئاتری گفت: «خیلی خوب است اگر برای نمایش های برگزیده اجرای عمومی در نظر گرفته شود و در زمان انتخاب آثار هم نمایش های باکیفیت را انتخاب کنند. وقتی فستیوال موتور حرکت جریان اجرایی تئاتر باشد، نگاه تازه ای نسبت به این هنر ایجاد می شود».

انتهای پیام/
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *