خط کشتیرانی قشم-عمان راهاندازی میشود
نایب رییس اتاق بازرگانی ایران و عمان گفت: خط کشتیرانی بین قشم و بندرعباس در ایران و شهر خصب در استان مسندم عمان با دو سفر هفتگی راه اندازی شد.
وی بیان کرد: مسافت دریایی قشم تا خصب بر اساس مدل کشتی، بین دو تا دو و نیم ساعت است که فاصله نزدیکی به شمار می آید. همچنین بر اساس تفاهم های صورت گرفته و برای آینده نزدیک، مسافران ایرانی می توانند تا 15 روز بدون نیاز به دریافت ویزا در خصب و مسافران عمانی نیز همین مدت در قشم گردش کنند. اگر مسافران دو کشور خواستند به سایر مناطق کشور مقابل سفر کنند، می توانند از طریق نمایندگی های وزارت خارجه مستقر در این دو منطقه، تقاضای خود را مطرح و اقدام به دریافت ویزا کنند.
نایب رییس اتاق بازرگانی ایران و عمان، خصب و قشم از ظرفیت خوبی برای توسعه همکاری های گردشگری و تجاری برخوردارند و با تفاهم های صورت گرفته، همکاری های گسترده ای را بین این دو منطقه پیشبینی میکنم. این همکاری می تواند دستاوردهای اقتصادی خوبی برای دو کشور به همراه داشته باشد.
صباغی زاده افزود: اعضای اتاق بازرگانی استان هرمزگان، شهرهای عمان بویژه خصب را واسطه مناسبی برای تجارت و شناساندن تولیدات ایرانی به شاخ آفریقا و کشورهای حوزه خلیج فارس می دانند. این خط کشتیرانی میتواند به توسعه صادرات به کشورهای یاد شده کمک کند. به ویژه آن که قشم منطقه آزاد است و تعرفه های گمرکی در خصب هم خیلی پایین است.
وی ادامه داد: تجارت خارجی ایران همچنان با برخی محدودیتهای بانکی مواجه است و عمانی ها قول داده اند کمک هایی برای رفع این محدودیتها ارائه کنند. برخی بانکهای عمانی قصد دارند شعبی در قشم ایجاد کنند. شعب بانک های فعال در خصب نیز می تواند به همکاری بانکی مورد نیاز تجار دو کشور کمک کند. بدین ترتیب و با توجه به خط کشتیرانی مناسبی که بین قشم و خصب راه اندازی شد، این دو منطقه میتوانند به نقاط مناسبی برای مذاکرات و قرارهای تجاری تبدیل شوند.
بهمن پارسال معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم از راهاندازی خط کشتیرانی قشم-عمان با هدف جذب گردشگران اروپایی و اعزام آنان به استانهای غربی کشور از طریق فرودگاه قشم خبر داده بود.
کرباسچی با اشاره به اهداف سفر به کشور عمان و استان مسندم اظهار کرد: قطعا این سفر به کشور عمان و منطقه خصب که شباهت فرهنگی زیادی با استان هرمزگان دارد در توسعه صنعت گردشگری نقش بسزایی دارد.
وی با اشاره به نقش این خط کشتیرانی در توسعه صنعت گردشگری در هرمزگان گفت: راهاندازی این خط میتواند بخشی از گردشگران اروپایی را از مسیر عمان به خصب و سپس به جزیره قشم انتقال دهد تا ضمن بازدید این گردشگران از قشم و استان هرمزگان، به استانهای غربی کشور از طریق پرواز های چارتر فرودگاه قشم اعزام شوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *