9 غذای محلی سرفهرست منوی غذای رستوران های مازندران
به گزارش گروه جامعه ، دلاور بزرگ نیا گفت: کدو پلو، هلی غوره، مشکاتی، ماست کدو، ناردون، ماهی شکم پر، اسفناج پلو، شامی بابلی و نرگسی غذاهای منتخب برای این فهرست هستند .
وی تصریح کرد: منوی غذای یکنواخت جوجه کباب، کوبیده، برگ و اکبر جوجه در 400 واحد پذیرایی و رستوران مازندران باعث شد تا مسئولان گردشگری این استان با ارائه منویی از غذاهای محلی، رضایت بیشتر مسافران را جلب کنند .
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به برگزاری جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» اوایل ماه جاری در رامسر ادامه داد: غذاهای محلی استان های مازندران، گیلان، گلستان و قزوین در این جشنواره پخت، ارائه و در معرض داوری قرار گرفت .
بزرگ نیا با اشاره به اینکه انتخاب غذاهای محلی برای منوی غذای رستوران ها و مراکز پذیرایی با نظر و ذائقه مردم از بخش های جنبی این جشنواره بود، افزود: در همین راستا غذاهای محلی برای منوی رستوران های مازندران انتخاب شده است .
وی قرار گرفتن این غذاها در منوی واحدهای پذیرایی مازندران را انتخابی برشمرد و ادامه داد : در حال حاضرصنعت رستوران داری این استان به صورت فعالیت کلیشه ای و روزمره است.
انتهای پیام/