صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون وزیر خارجه خواستار تلاش برای رفع موانع توسعه روابط اقتصادی با اندونزی شد

۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۵:۰۱
کد خبر: ۲۰۳۶۵۶
دسته بندی‌: سیاست
ابراهیم رحیم پور معاون وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با قائم مقام وزیر هماهنگی امور اقتصادی اندونزی خواستار تلاش برای رفع موانع زمینه توسعه روابط دو جانبه به ویژه در دو حوزه نفت وگاز شد.
به گزارش گروه سیاسی ،معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه ایران که برای برگزاری ششمین نشست کمیته مشورتی سیاسی با اندونزی به جاکارتا سفر کرده است با 'بابی همزار رافینوس' قائم مقام وزارت هماهنگی امور اقتصادی این کشور جنوب شرق آسیا دیدار و در مورد توسعه همکاری های اقتصادی دو کشور در دوره پساتحریم رایزنی کرد.
وی در این دیدار با اشاره به تاکید دکتر 'حسن روحانی' و 'جوکو ویدودو' روسای جمهوری ایران و اندونزی بر توسعه روابط دو کشور در همه زمینه ها به ویژه در حوزه اقتصادی و همچنین گفت وگوهای انجام شده در حوزه نفت و گاز میان تهران - جاکارتا، خواستار تلاش دو طرف برای رفع موانع و تسهیل توسعه روابط به ویژه در دو حوزه نفت وگاز شد .
معاون وزیر خارجه کشورمان و قائم مقام وزیر هماهنگی امور اقتصادی اندونزی در این دیدار توافق کردند مقدمات برگزاری دوازدهمین نشست کمیسیون اقتصادی دو کشور در سال جاری در اندونزی تسریع شود.
فارینوس با تاکید بر اینکه دو کشور در ضرورت توسعه روابط اقتصادی تفاهم دارند، گفت که وزارت هماهنگی امور اقتصادی اندونزی به عنوان رییس طرف اندونزیایی کمیسیون مشترک در حال آماده کردن مقدمات برگزاری این کمیسیون در آینده نزدیک است.
وی برگزاری سال گذشته این کمیسیون پس از وقفه 7 ساله را نشان دهنده اراده دو کشور برای گسترش روابط اقتصادی دانست و گفت که مسئولان اندونزی و ایران بر رفع موانع ارتقای حجم روابط تجاری فیمابین اشتراک نظر دارند .
معاون وزیر امور خارجه ایران نیز با اشاره به اینکه برقراری روابط مستقیم بانکی می تواند در توسعه روابط نقش موثری ایفا کند، اظهار امیدواری کرد با صورت سفر گروهی از فعالان بانکی اندونزی به ایران مذاکرات دو طرف در زمینه ارتباطات پولی و بانکی سریع تر شکل گیرد.
طرفین تقویت روابط بانکی را تسهیل کننده مناسبات تجاری دانسته و بر لزوم تحرک بیشتر بین بانک های دو کشور تاکید کردند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *