اعضای شورای قضایی در تقویت احساس امنیت و تداوم آن تلاش کنند
حجت الاسلام خلیلی گفت: اعضای شورای قضایی استان قم، علاوه بر اجرای عدالت و برقراری امنیت، در تقویت احساس امنیت و تداوم آن تلاش کنند، زیرا احساس امنیت تاثیر گذارتر از برقراری آن است.
در این جلسه رئیس کل دادگستری استان قم با تمسک بر آیات و روایات بیان کرد: منش و رفتار هر مدیری در عملکرد مجموعه او تاثیر گذار است، فلذا مدیر، اسوه و الگویی برای آنها خواهد بود. از دیدگاه ابن خلدون یکی از اصلهای حاکم بر سقوط حکوتها، اسراف و تبذیر است و شروع این مفسده از رئوس حاکمیت آغاز میشود در نتیجه مدیران باید اشرافیگری را که سر چشمهی این معضلات است در خود ریشه کن کنند.
ویدر ادامه اظهار کرد: اعضای شورای قضایی استان، علاوه بر اجرای عدالت و برقراری امنیت در تقویت احساس امنیت و تداوم آن تلاش کنند زیرا احساس امنیت تاثیر گذار تر از برقراری آن است.
معاون فرهنگی دادگستری استان قم در این جلسه گفت: مدیران از چهار جهت باید برای زیر مجموعه خود الگو باشند. دین مداری، اخلاقیات، در انجام کار و بصیرت داشتن و انقلابی بودن چهار الگوی مدیران باید باشد.
در ادامه جلسه مدیر کل سازمان بازرسی استان قم نیز ضمن تشریح برنامههای حوزه مدیریت خود بیان داشت: برای شش ماهه امسال 17 برنامه عملیاتی در نظر گرفته شده که 7 برنامه اجرا و گزارش آن به سازمان بازرسی کل کشور ارسال شده است.
وی اظهار کرد: در بازرسیها جرایم و تخلفاتی کشف شده است که ضمن تشکیل پرونده مراتب حسب مورد به دادسرای عمومی و انقلاب و هیئتهای رسیدگی کننده به تخلفات اداری گزارش شده است تا به نحو مقتضی به پروندهها رسیدگی و برخورد قانونی به عمل آید.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز با تشریح عملکرد و برنامه سازمان مذکور بیان داشت: در حوزه پیشگیری از وقوع جرم در بین نیروهای مسلح استان قم و آموزش و اطلاعرسانی حقوقی کارهای مفید و مؤثری انجام شده است و شاهد کاهش وقوع جرائم و کاهش ورودی پرونده در سازمان هستیم.
گفتنی است در این جلسه از زحمات چندین ساله حجتالاسلاموالمسلمین علیاصغر مجتهدزاده مستشار شعبه 33 دیوان عالی کشور در تصدی سمت دادستانی ویژه روحانیت قم با اهدای لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *