صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تجربیات 30 ساله انجمن امكانی برای پویایی آموزشگاه‌های سینمایی است

۰۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۰۳۴۰۰
در ادامه سلسله نشست‌های ادواری، هفتمین نشست معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی با حضور اعضای هیات مدیره انجمن مدیران آموزشگاه‌های آزاد سینمایی برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی ، سعید توكلیان معاون آموزش و پژوهش انجمن سینمای جوانان ایران در نشست معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی كه با حضور اعضای هیات مدیره انجمن مدیران آموزشگاه‌های آزاد سینمایی برگزار شد به‌طور مشروح برنامه‌ها و طرح‌های در دست انجام انجمن در حوزه آموزش و پژوهش را تشریح كرد و اظهار امیدواری نمود تجربیات سی سال فعالیت انجمن بتواند به پویایی آموزشگاه‌های آزاد سینمایی یاری رساند.
 
در این جلسه «حیدری خلیلی» معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی هدف از تشكیل جلسه را ارتباط هدفمند و همفكری با نمایندگان صنف برای ساماندهی و ارتقای جایگاه آموزشگاه‌های آزاد سینمایی دانست و اظهار داشت  بر اساس سیاست‌های سینمایی سال 95 تمام واحدهای  تابعه و وابسته به سازمان سینمایی كه در امر آموزش و تربیت هنرجو فعال‌اند نه‌تنها رقیب یكدیگر نخواهند بود بلكه با تقسیم‌كاری كه صورت خواهد گرفت، هر یك عهده‌دار نقشی مستقل برای تأمین نیازهای آموزشی  سینما می‌باشند. وی با اشاره به اینكه در حال حاضر 241 آموزشگاه ای آزاد سینمایی در كشور فعالیت دارند و  از 438  شهرستان كشور تنها 53 شهرستان دارای آموزشگاه هستند و پیشنهاد كرد، انجمن آموزشگاه‌های آزاد سینمایی با دعوت از مدیران آموزشگاه‌های شهرستان‌ها، دامنه فعالیت و خدمات خود را به گستره كشوری امتداد بخشد.
 
«حیدری خلیلی» با دعوت از مدیران آموزشگاه‌های آزاد سینمایی به ورود در ساختارهای رسمی آموزش در كشور، خواستار استفاده از ظرفیت آموزشگاه‌های سینمایی برای برگزاری دوره‌های پودمانی و مهارت‌آموزی سینمایی شد تا ضمن ارتقای كمی و كیفی این واحدها، زمینه‌های لازم برای تأمین نیازهای مهارتی بخش‌های مختلف سینما بیشتر از گذشته فراهم شود. وی بازنگری و تدوین طرح درس رشته‌های سینمایی، ارزیابی صلاحیت مدرسان و حمایت از جشنواره تولیدات آموزشگاه‌های آزاد سینمایی را ازجمله برنامه‌های معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی در آموزشگاه‌ها دانست.
 
در ادامه این نشست مسائل و معضلات عمده‌ای كه آموزشگاه‌های سینمایی با آن مواجه هستند مطرح شد. سعید توكلیان كه به نمایندگی از انجمن سینمای جوانان ایران در این جلسه حضور داشت آمادگی انجمن سینمای جوانان ایران را برای مشاركت و همكاری در حوزه آموزش سینما با آموزشگاه‌های سینمایی در سراسر ایران عنوان كرد و افزود: انجمن سینمای جوانان ایران باوجود 59 دفتر و چندین نمایندگی آموزشی در سراسر كشور امكان پوشش تمامی شهرها و مناطق كشور را ندارد. از طرفی وظیفه استعدادیابی و حمایت از جوانان سراسر كشور وظیفه خطیری است كه جز با همراهی و همكاری تمامی نهادها چه دولتی و چه خصوصی به دست نمی‌آید. ازاین‌رو حاضر هستیم تجربیات سی‌ساله انجمن در حوزه آموزش سینما را در اختیار نهادها و موسسه‌های آموزشی دیگر قرار دهیم تا جوانان كشور در هركجای این مرزوبوم كه هستند شرایط یكسانی داشته باشند.
 
معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی خاطرنشان ساخت: برگزاری چنین جلسه‌ای به معنی به رسمیت شناختن فعالیت‌های صنفی انجمن آموزشگاه‌های آزاد سینمایی است. به همین خاطر مسائل و حواشی ایجاد شده پیرامون این انجمن در سال‌های گذشته را باید فراموش كرد و باكار و تلاش بیشتر، سایر مدیران آموزشگاه‌ها در سطح كشور را كه تاكنون عضو انجمن نشده‌اند  به عضویت در انجمن جذب كرد.
 
معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی به‌ضرورت همكاری و تعامل با  وزارت كار و امور اجتماعی  برای توقف آموزش‌های آزاد سینمایی توسط مراكز آموزش فنی و حرفه‌ای تأكید كرد و تلاش برای رفع موانع عضویت انجمن آموزشگاه‌های سینمایی در خانه سینما را ضروری دانست.
 
انتهای پیام/
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *