صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری نشست کارگروه مشارکت مالی ایران و آذربایجان در خط آهن رشت - آستارا

۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳:۳۲
کد خبر: ۲۰۲۷۳۰
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
نشست کارگروه حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در باکو برگزار و دو طرف در زمینه نحوه مشارکت مالی جمهوری آذربایجان در ساخت راه آهن رشت - آستارا بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش گروه سیاسی ،نشست کارگروه حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان به ریاست اصغر فخریه کاشان معاون وزیر راه و شهر سازی جمهوری اسلامی ایران و ساحل بابایف معاون وزیر اقتصاد آذربایجان روز گذشته (سه‌شنبه) در باکو برگزار شد.

در این نشست دو طرف در زمینه نحوه مشارکت مالی جمهوری آذربایجان در ساخت راه آهن رشت - آستارا بحث و تبادل نظر کردند.

اصغر فخریه کاشانه معاون وزیر راه و شهر سازی جمهوری اسلامی ایران در پایان این نشست، گفت: این خط آهن عمدتا با مشارکت پیمانکاران ایرانی و با کمک پیمانکاران جمهوری آذربایجان احداث خواهد شد و برای ساخت آن، سرمایه‌گذاری نصف به نصف صورت می‌گیرد و دولت جمهوری آذربایجان به این منظور 500 میلیون دلار منابع مالی در نظر گرفته است.

وی افزود: در آستانه سفر رئیس جمهور کشورمان به جمهوری آذربایجان، یادداشت تفاهم این مشارکت برای امضا آماده شده و مراحل اجرایی پس از طی مراحل حقوقی در دو یا سه ماه آینده آغاز خواهد شد.

راه‌آهن رشت - آستارا به طول 165 کیلو متر در تکمیل کریدور شمال – جنوب نقش ‌اساسی دارد. کریدور ریلی شمال - جنوب از بندر عباس شروع می‌شود و از آنجا به قزوین، رشت، آستارا و از آستارا به آستارای جمهوری آذربایجان و از جمهوری آذربایجان نیز به روسیه و کشورهای شمال اروپا  متصل می‌شود.

هم اکنون راه‌آهن بندرعباس تا قزوین مورد بهره‌برداری قرار گرفته و راه‌آهن قزوین تا رشت به طول 165 کیلومتر از 94 درصد پیشرفت اجرایی برخوردار است و  محور ریلی رشت - آستارا نیز با مشارکت جمهوری آذربایجان احداث خواهد شد. با تکمیل ساخت و اتصال راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان، امکان حمل سالانه ده میلیون تن بار و جابه جایی 3 میلیون مسافر از طریق این مسیر ریلی فراهم خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *