صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید 24 ساعته کشیک می دادیم تا کمیته امداد خانه را تخریب نکند/ثبت اضطراری فایده ای نداشت

۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶:۴۹
کد خبر: ۲۰۱۸۵۱
رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران با انتقاد از تخریب خانه توران گفت: تخریب خانه توران نشان از كم توجهی مسئولان سازمان میراث فرهنگی، کمیته امداد و شهرداری تهران دارد.
احمد حکیمی پور در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، گفت: خانه توران یکی از بناهای تاريخی در دوره معاصر شهر تهران محسوب می شد كه البته به مانند بناهای متعدد ديگر تاريخی كه ناشناس مانده اند، ثبت نشده بود و اخیرا علی رغم تلاش فراوان ماموران شهربان شهرداری، با ممانعت عوامل حراست کمیته امداد به طور كامل تخريب شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از عدم تلاش سازمان میراث فرهنگی کشور و اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در حفاظت از خانه توران، تصریح کرد: اداره کل میراث فرهنگی استان تهران  به عنوان متولی امر حفاظت از بناهای تاریخی پایتخت متاسفانه اقدام در خور و شایسته تا کنون انجام نداده است.

وی ادامه داد: در برهه ای بدون توجه به ارزش بناهای تاريخی و فرهنگی، مجوزهای قانونی برای تخريب بناهای دارای ارزش صادر شد.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: سازمان میراث فرهنگی برای حفاظت از خانه توران ورود پیدا کرد و نسبت به ثبت اضطراری آن اقدام کرد. البته ثبت اضطراری آنچنان موثر نبود و متاسفانه واحد حقوقی سازمان میراث فرهنگی و اداره کل میراث فرهنگی تهران نسبت به شکایت از کمیته امداد و حکم تامین اقدامی نکرده است و همین موضوع باعث شد که خانه توران شب گذشته تخریب شود.

حکیمی پور با انتقاد از عدم توجه برخي از نهادها نسبت به حفظ تاريخ و ميراث تهران اظهار داشت: امروز باید نهادهای دولتی و انقلابي نسبت به حفاظت از بناهای تاریخی اهتمام ویژه ای انجام دهند و  الگوی دیگر افراد جامعه باشند نه اینکه صرفا به دنبال محاسبات اقتصادی باشند.
 
رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران عملکرد شهرداری و شهربان ها را در حفاظت از ميراث تاريخي ضعيف قلمداد کرد و افزود: شايد شهرداری تهران امروز به جای دفاع از هویت شهر، مدافع برج سازان شده است چرا كه باید قبل از مجوز دادن به بنا فوق الذکر، از میراث فرهنگی استان تهران بابت این مجوز استعلام می گرفت.

وی تاکید کرد: از دیگر سو، شهربان ها به عنوان ضابط قضایی باید تا مطمئن شدن از عملیات عمرانی در ملک توران به صورت 24 ساعته در این محل مستقر می شدند که این اتفاق صورت نگرفت. مجموعه مدیریت شهری در زمانی که صلاح نداند، آنچنان باید و شاید از موضوعی حمایت نمی کند و ما در موضوع ملک توران شاهد بودیم که شهرداری و شهربان ها همانند مجتمع تجارت جهانی فردوسی دفاع جامع و کاملی نکرد.
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *