صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزییات بسته اشتغال صنایع دستی تشریح شد/ تسهیلات ۶۰ میلیارد تومانی از سوی بانک‌ها

۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۹:۲۱
کد خبر: ۲۰۱۵۶۰
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی جزییات بسته اشتغال صنایع دستی را تشریح کرد.
به گزارش گروه جامعه ؛ با هماهنگی و کسب موافقت اصولی از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و بهره‌گیری از ظرفیت بانک‌های عامل در سطح کشور، اعطای وام و تسهیلات اشتغال به جوانان در عرصه صنایع دستی به‌منظور حمایت  از جوانان و توسعه و استمرار تولید صنایع دستی در دستور کار است.

 بهمن نامورمطلق، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی  گفت: اعطای تسهیلات بانکی به فعالان حوزه صنایع دستی در بخش خصوصی که تولیدات آن‌ها در زمره رشته‌های روبه رشد و پرمخاطب صنایع دستی به‌شمار می‌آیند از دیگر برنامه‌های حمایتی معاونت صنایع دستی است.

وی ادامه داد: در راستای حمایت از صنایع دستی و حمایت از جامعه بویژه جوانان، ما در سطح سازمان یک طرح اشتغال امکان‌پذیر و سریع داریم که براساس آن، سازمان سعی دارد حدود ۱۴۰ هزار شغل را شامل ۷۰ هزار شغل در عرصه  صنایع دستی و ۷۰ هزار شغل در حوزه گردشگری ایجاد کند.

نامورمطلق اظهار کرد: در این طرح که عنوان آن، بسته اشتغال است برای ۷۰ هزار شغلی که در حوزه صنایع دستی در نظر گرفته شده است، هم برش استانی و هم برش تخصصی و زیرساخت‌های اشتغال در معاونت مشخص شده و به‌طور میانگین برای هر فردی که وارد این حوزه می‌شود، بخصوص درباره رشته‌های  روبه رشد صنایع دستی که بازار روی خوش به آن‌ها نشان می ‌هد و امکان توسعه و پیشرفت بیشتری دارند، بین ۲۳ تا ۲۵ میلیون تومان وام اشتغال پرداخت می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی بیان کرد: در این طرح نزدیک به ۳۰ هزار اشتغال روستایی و به‌طور مستقل به معاونت روستایی نهاد ریاست جمهوری ارائه و گفته شده که سازمان میراث فرهنگی آمادگی ایجاد اشتغال در این حوزه را دارد. امیدواریم با تصویب این طرح در گسترش، توسعه و ترویج  صنایع دستی و رفع مشکل و معضل بی‌کاری که سبب مشکلات و آسیب‌های  اجتماعی می‌شود، اتفاقات مثبتی صورت گیرد.

وی همچنین افزود: بسته اصلی اشتغال سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توسط ریاست سازمان در هیات دولت مطرح شده است که در صورت تصویب این طرح، شاهد اشتغال‌زایی برای جوانان با استفاده از اعتباری اندک خواهیم بود.

او درباره ارائه تسهیلات بانکی به  فعالان صنایع دستی، گفت: برای اولین‌بار ردیف بودجه مجزایی برای صنایع دستی تعریف شده، به این شکل که با وجود مشکلات اعتباری دولت، خوشبختانه این حساسیت ایجاد شده است که ردیف بودجه‌ای مجزا برای صنایع دستی تعریف شود.

وی ادامه داد: ردیف بودجه با رقمی حدود ۳۰ میلیارد تومان برای فعالان صنایع دستی در نظر گرفته شده است و علاوه بر این رقم، طی مذاکره با بانک‌های عامل، تسهیلاتی نیز از این طریق در اختیار فعالان صنایع دستی قرار خواهد گرفت.

معاون صنایع دستی تاکید کرد: تسهیلاتی معادل ۶۰ میلیارد تومان از سوی بانک‌ها برای حوزه صنایع دستی در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این‌که تسهیلات بانکی با وجود ابلاغ، هنوز تخصیص نیافته است، اضافه کرد: تسهیلات بانک‌ها در پنج محور شامل ایجاد و احداث پایانه‌های صادراتی صنایع دستی، احداث مراکز طراحی و خانه‌های ترویج صنایع دستی‌، آماده‌سازی و تجهیز بناهای تاریخی به‌منظور تبدیل آن‌ها به بازارچه‌های صنایع دستی، توسعه مجتمع‌های کارگاهی تولیدی صنایع دستی برای حمایت از برندسازی محصولات صنایع دستی مناسب با شأن ملی و بین‌المللی و برنامه حوزه‌های مدیریتی شامل ترویج، تولید و فروش صنایع دستی به بخش خصوصی اختصاص خواهد یافت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *