صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انسانی که در برابر تصادفات خودرو مقاوم است + تصاویر

۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۰۱۴۷۱
موسسه‌ بررسی تصادفات جاده‌ای و ایمن‌سازی TAC در کشور استرالیا نتایج تحقیقات چند‌ساله‌ خود در رابطه با بدنی مقاوم در برابر این دسته از حوادث، منتشر و نمونه‌‌ای از آن در ابعاد واقعی را نیز تولید کرده است. این انسان تغییر یافته، گراهام نام‌گذاری شده است.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از زومیت، کمیسیون تصادفات حمل و نقل (TAC - Transport Accident Commission) طی تحقیقاتی گسترده به شکل جدیدی از استخوان‌بندی و فرم بدن انسان دست یافته است که تعداد کشته‌ها و مجروحان تصادفات جاده‌ای را کاهش می‌دهد. این شرکت حتی به ساخت یک نمونه در ابعاد واقعی از نتایج تحقیقات خود، که آن را گراهام نامیده، پرداخته است. ساخت این مدل توسط پاتریشیا پیچینی مجسمه‌ساز و نام و آشنای استرالیایی انجام شده است. پیچینی برای ساخت گراهام به ساعت‌ها گفتگو با دیوید لوگان از تیم تحقیقاتی تصادفات جاده‌ای دانشگاه موناش و کریستین کنفیلد جراح بیمارستان رویال ملبورن، پرداخته است.

گراهام از سری مانند لانه‌ موریانه‌ها، بالا تنه‌ای مانند خمیر و پاهایی مشابه ریشه‌های درختان بهره می‌برد. مدیر اجرایی موسسه‌ TAC جو کالافیور در خصوص تولید گراهام گفت که این مجسمه به خوبی به مردم یادآوری می‌کند که تا چه اندازه‌ای در برابر تصادفات جاده‌ای آسیب‌پذیر هستند.

وی در ادامه گفت: مردم می‌توانند هنگام دویدن و برخورد با دیوار، زنده بمانند. اما تصادفات جاده‌ای با خودروها که در سرعت‌های بسیار بالاتری انجام می‌شود، به دلیل اعمال نیروهای به مراتب بیشتر، شانس آسیب ندیدن و زنده ماندن نیز کاهش قابل ملاحظه‌ای می‌یابد. خودرو طی سال‌های گذشته بسیار سریع‌تر از انسان‌ها تکامل یافته‌اند. حال گراهام به ما نشان می‌دهد که با نمونه‌ ایمن انسان چقدر فاصله داریم و به همین دلیل باید تلاش گسترده‌ای در ایمن‌سازی سفر‌های خود با خودروها انجام دهیم.

گراهام از سر بزرگی برخوردار است. مغز وی توسط غشای مایعی احاطه شده تا ضربات وارد شده به سر را به مغز منتقل نکند. هنگام تصادفات، عموماً صورت سرنشینان به دلیل برخورد به اجزای مختلف کابین دچار صدمه‌های شدیدی می‌شود. در همین راستا نیز TAC اجزای صورت گراهام را در یک سطح تولید کرده است تا هنگام برخورد با سایر اشیا صدمه‌ کمتری ببینند. هنگام برخورد‌های شدید، به دلیل انتقال شتاب و نیروی شدید، عموماً سرنشینان از ناحیه‌ گردن دچار مصدومیت می‌شوند. به همین دلیل گراهام فاقد گردن است و دنده‌های سینه‌ گراهام نیز در نزدیکی سر او قرار دارند. در نهایت نیز باید به جمجمه‌ عجیب گراهام اشاره کرد که برای جذب میزان زیادی از انرژی طراحی شده است.

گراهام تا ۹ آگوست در کتابخانه‌ ایالتی استرالیا در معرض نمایش قرار خواهد گرفت. بازدیدکنندگان قادر خواهند بود به کمک پروژه‌ تانگو گوگل و اپلیکیشن واقعیت افزوده‌ مخصوصی، زیر پوست و استخوان‌بندی گراهام را تماشا کنند.

گراهام زمانی به نمایش درآمده که پروژه‌های در حال اجرا برای کاهش جراحات و کشته‌های جاده‌ای، با سرعت بسیار کمی در حال پیشرفت هستند. تصادفات جاده‌ای و تعداد مصدومان و کشته‌های ناشی از آن در استرالیا ۱۰ درصد افزایش نسبت به سال گذشته تجربه کرده است. متاسفانه ایران نیز یکی از صدرنشینان تصادفات جاده‌ای در جهان است و به هیچ وجه آمار خوبی در این زمینه ندارد.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *